Cinderella, is that you? Máxima verschijnt in ijsblauw ensemble bij Kerst Muziekgala

Alsof ze zo uit de Assepoester-film komt gerold.

In de laatste weken van het jaar lijkt Máxima de royal agenda nog altijd erg vol te hebben staan. Eerder deze week ontving de koningin nog hoog bezoek uit Zuid-Korea, maar gisteravond was zij zélf de genodigde. Hare Majesteit werd verwacht bij bij de opnames van het Kerst Muziekgala, en maakte daar verschijning in een betoverende look.

Méér Muziek in de Klas

Het is een vast punt in de jaaragenda van de Máxima: het Kerst Muziekgala in Bussum, waar kinderen en jongeren samen met bekende artiesten optreden. De koningin is jaarlijks aanwezig bij de opnames vanuit haar rol als erevoorzitter van Stichting Méér Muziek in de Klas: een organisatie die zich inzet voor meer muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland.

Disney

Goed, verschijning maken bij het Kerst Muziekgala staat Máx natuurlijk bijzonder goed in het licht van haar rol als erevoorzitter van de stichting, maar eerlijk is eerlijk: het is óók gewoon een goed excuus om alvast een kerstige outfit uit de kast te toveren. Dat moet de koningin zelf ook gedacht hebben, want op het moment sûpreme stapte zij de auto uit in een prachtig, ijsblauw ensemble. De experts van Royal Fashion Police weten ons te vertellen dat het gaat om een nieuwe blouse én rok van Máx’ favoriete modemerk Natan. Voor de gelegenheid heeft de koningin ook een nieuw paar ijsblauwe Gianvito Rossi’s aangeschaft. Bij zo’n specifieke kleur outfit is dat onvermijdelijk, natuurlijk.

Beeld: NL Beeld

Op de redactie zijn we het erover eens: Máx’ look moet ófwel geïnspireerd zijn op Assepoester, óf op Elsa uit Frozen. Dat maakt ons nieuwsgierig: zou de koningin in haar vrije tijd ook stiekem weleens een Disneyfilm aanzetten? Het lijkt in ieder geval wel op dat HM het de komende twee weken wat rustiger aan kan doen. De afgelopen jaren was het Kerst Muziekgala namelijk haar laatste openbare uitje van het jaar. Binnenkort gaan ook alle A’tjes weer op huis aan, en het zou dus zomaar kunnen dat de koninklijke planning voor Máxima tot het nieuwe jaar leeg blijft.

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice, Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws