Profiteren: neem een mini-abonnement op Beau Monde voor slechts €4,99!

Forse korting!

Beau Monde helpt alle glamourpoezen graag bij hun goede voornemens. Dus is jouw goede voornemen om in 2024 vaker tijd voor jezelf te nemen, minder op je telefoon te kijken en meer glamour in je leven te brengen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt au moment namelijk een bijzonder fijn mini-abonnement op Beau Monde afsluiten voor slechts €4,99!

Abonnement op Beau Monde

Om het jaar lekker te beginnen, hebben we een bijzondere aanbieding voor je. Momenteel kun je namelijk heel goedkoop een abonnement op Beau Monde afsluiten. Zo heb je altijd leesvoer bij de hand voor je welverdiende me time.

Mocht je nog twijfelen: Beau Monde is hét magazine voor iedereen die op de hoogte wil zijn van everything glamour. Van royals en hun schandalen tot designer-mode, celebrities, en bijzondere interviews met de BN’ers. Zo siert niemand minder dan Isa Hoes de cover van onze eerste editie van 2024, en hebben de afgelopen maanden onder meer Natasja FrogerSylvie Meis en Quinty Trustfull je toe gestraald vanaf ons voorblad.

Wil je dit jaar niets missen? Maak dan nu gebruik van onze €4,99-aanbieding voor een mini-abonnement.

Nog meer abonnementen

Zie jij het helemaal zitten om in het nieuwe jaar meer tijdschriften te lezen? Dan hebben we nog meer goed nieuws. Je kunt namelijk ook op andere magazines een mini-abonnement nemen voor maar €4,99. Welke tijdschriften dat zijn? Komen ze: Grazia, Marie Claire, Happy in Shape, Elegance, Playboy, Noorderland, Wieler Revue, Golfers Magazine, Nautique, Nieuwe Revue en Panorama. Hoe leuk!

Deze actie is geldig van 2 januari tot en met 9 januari 2024. 

Laatste nieuws