Rikkie Kollé deelt haar beautygeheimen

Zo houdt ze haar huid zo stralend!

Rikkie Kollé ziet er altijd van top tot teen on fleek uit. We zijn dan ook reuze benieuwd naar de beautygeheimen van Miss Nederland 2023. Gelukkig is Rikkie de beroerdste niet en was ze bereid haar beautysecrets met Beau Monde te delen.

SebuPure tegen roodheid

Rikkie heeft een huid om u tegen te zeggen, toch is dat volgens haar niet altijd zo geweest. “Ik ben lang in de weer geweest met het vinden van de juiste skincareproducten. Eerder deed ik altijd maar wat, maar wilde het maar niet baten. Ik kreeg telkens weer last van oneffenheden, voornamelijk op mijn voorhoofd. Sinds een halfjaar gebruik ik alleen nog maar skincareproducten van hannah. Ik kan niet meer zonder de SebuPure. Dit is een heel fijne, voedende crème en heeft mijn roodheid en oneffenheden echt verminderd. Als ik een nacht niet thuis slaap en ik heb maar weinig ruimte in mijn tas, zorg ik dat de SebuPure er altijd in zit.”

SebuPure (150 ml) – €69

Plan rustmomenten in

Waar de een er echt een momentje van maakt om thuis een masker op te doen, geldt dat niet voor Rikkie. “Ik vind het heel moeilijk om daar even helemaal bij stil te zitten.” Wel vindt Rikkie het belangrijk om eens in de zoveel tijd echt te ontspannen. Dat doet ze dan ook tijdens de hannah experience. “Eén keer in de zes weken boek ik een behandeling in het huidcoachcentre van hannah. Dan krijg ik een 1,5 uur durende behandeling en krijg ik onder meer een bindweefselmassage. Deze massage is zo fijn dat ik altijd in slaap val, haha.”

Sparkling Spray als opfrisser voor je huid

“Iets wat standaard in mijn tas zit, is een wimperkruller en de Sparkling Spray van hannah. Als ik een verfrismomentje nodig heb – wat vooral heerlijk is in de zomer – spuit ik deze spray op mijn gezicht en laat ik die even intrekken. Dit kan gewoon over je make-up heen en geeft je huid even een fijne oppepper.”

Sparkling Spray (125 ml) – €61

Slik vitamine D supplementen

“Helemaal in de winter als er minder zonlicht is, is het echt een goede tip om vitamine d-tabletten te slikken. Dat is echt een toegevoegde waarde voor je huid en mood.”

De mooiste wimpers met essence

“Om mijn wimpers goed te krullen met een wimperkruller, zet ik de föhn er altijd even op. Dat werkt zo goed om extra krul in je wimpers te krijgen. Daarna breng ik de essence Lash PRINCESS mascara aan. Deze mascara kost nog geen €4 en gebruik ik al sinds mijn zestiende. Deze mascara geeft je wimpers echt een false lash effect. Ik ga daar heel goed op.”

€3,99

Drink genoeg water

“Ik probeer er goed op te letten dat ik gedurende de dag veel water drink, het liefst twee liter. Naast een goede skincareroutine is het drinken van water heel belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden.”

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws