Zo style je een trui met V-hals

De terugkeer van deze trend bevalt ons wel.

Geen fan van coltruien en sweaters? Dan hebben we goed nieuws, want de trui met V-hals is in 2024 weer helemaal hot and happening. We vertellen je hoe je dit comfortabele item het beste kan stylen.

Comeback

Ja, je leest het goed: het model trui waarin je je opa vaak ziet verschijnen, maakt dit jaar een grandioze comeback. Deze winter draait het namelijk allemaal om de trui met V-hals, vooral nu de temperaturen flink beginnen te dalen. Het item is hét toonbeeld van comfort en heeft daarnaast – vinden wij – een heel hoog knuffelgehalte. Niet helemaal zeker over hoe je de trui met V-hals moet dragen? Stylist UK geeft een aantal handige stylingtips!

Kleur

Allereerst is het belangrijk om na te denken over de kleur(en) waarin je de trui met V-hals aanschaft. Zo kun je kiezen voor een klassieke look door je outfit om een grijze of zwarte trui heen te bedenken. Maar heb je zin om een wat meer opvallende outfit te rocken? Kijk dan eens naar opvallende kleuren als groen, roze of rood, dit zijn dé kleuren van 2024 en tillen je look gegarandeerd naar een hoger niveau.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexa Chung (@alexachung)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

Wit T-shirt

Verder zien we onder alle V-halzen, vaak een basic wit T-shirt verschijnen komend jaar. Dit geeft je outfit een casual, effortless uitstraling, alsof je dus helemaal niet je best doet om er goed uit te zien. Al weten we stiekem natuurlijk wel beter. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je trui over je witte T-shirt heen dragen. Het klinkt misschien super simpel, want dat is het ook. Bekijk vooral de Instgram-posts hieronder voor wat styling inspo:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Blouse

Ben je van plan om een meer preppy look te creëeren? Draag je favoriete trui met V-hals dan met daaronder een blouse of overhemd. Voor de ultieme-kakker look, knoop je de blouse tot aan de bovenkant dicht. Wij zijn helemaal weg van deze manier van stijlen, aangezien het dé key to success is om een chique twist aan je outfit te geven. Hoe je dit precies aanpakt? Nou, zo:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Waar de trui met V-hals ooit vooral werd geassocieerd met opa’s en cricketspelers, wordt het comfortabele breisel nu dus gedragen door de grootste fashionista’s. Heb jij er al één (of meerdere) in de kast hangen?

Bron: Grazia, Stylist | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws