Zo style je een off-shoulder trui

De mogelijkheden zijn eindeloos.

De fashion van nu is niets meer of minder dan trends die jaren geleden ook al het straatbeeld domineerden. Ook de off-shoulder trui maakt dit jaar weer een comeback. We vertellen je daarom hoe je dit item het best kan stylen.

Warm en fashionable

Met de koude temperaturen in deze tijd van het jaar wordt het steeds moeilijker om fashionable voor de dag te komen. Gelukkig is daar de off-shoulder trui, die ervoor zorgt dat je een stijlvolle look kan creëeren zonder dat je à la minute verandert in een ijspegel. Paris Hilton en Lindsay Lohan droegen het item zo’n twintig jaar geleden louter op een jeans met extreem lage taille, maar anno 2024 is er veel meer mogelijk. We vertellen hoe je de off-shoulder trui helemaal naar jouw smaak kan stylen.

Als een jurk

In de winter is een gebreide jurk een key item, dat je in je kast móet hebben, en dat uitstekend te combineren is met de off-shoulder trend. Style de jurk voor een Scandinavische look met een panty in dezelfde kleur, en voeg eventueel een brede riem toe om je outfit te ‘breken’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NNENNA 🧚🏾 (@nnennaechem)

Op een maxirok en met een sjaal

We geven toe dat de off-shoulder trui natuurlijk niet het warmste breisel is dat er bestaat. Gelukkig kun je ‘m ook heel trendy stylen met een sjaal. Voor een elegante look is het mooi om het item te dragen op een maxirok. Extra lekker hierbij is natuurlijk om onder je rok een dikke legging of maillot aan te trekken. Niemand die ’t ziet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

Over een overhemd

Nog een manier om de off-shoulder trui te stylen zonder met koude schouders rond te lopen, is door ‘m over een overhemd te dragen. Ben je de koukleum der koukleumen, dan kun je er ook nog een blazer over dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lara (@lara_bsmnn)

Op een jeans

Last but not least is het natuurlijk ook fijn om de off-shoulder trui lekker casual te dragen. Een goede jeans eronder en you’re good to go. Wil je het geheel iets minder basic maken? Kies dan voor een trui in een felle kleur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Bh-bandjes

Bij de off-shoulder trend is het natuurlijk wel zo fijn als bh-bandjes in geen velden of wegen te bekennen zijn. Gelukkig heeft niemand minder dan prinses Kate daar de ultieme tip voor! En ach, als een mode-hack goed genoeg is voor Kate, dan is-ie goed genoeg voor ons.

Bron: Stylist, JAN Magazine, Harper’s Bazaar | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws