Yes: Sex and the City komt binnenkort op Netflix

Yay!

Kun jij je helemaal in leven in het leven van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon)? Dan hebben we goed nieuws! Sex and the City is binnenkort namelijk op Netflix te zien.

Sex and the City

Op dit moment zijn de perikelen van vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda alleen nog te aanschouwen op HBO MAX, maar daar komt binnenkort als het goed is verandering in. The New York Times weet ons namelijk te vertellen dat we vanaf april kunnen genieten van de hitserie op Netflix.

Maar wat is de reden dat de serie ineens te zien is op Netflix? Dat heeft alles te maken met de deal die Warner Bros. vorig jaar sloot met Netflix.

And Just Like That…

Sex and the City is, anno 2024, nog steeds immens populair. Zo is er zelfs een spin-off gemaakt van de serie, welke nog steeds draaiende is.

In 2010 zagen we CarrieMiranda en Charlotte voor het laatst in de film Sex and the City 2. Inmiddels zijn de dames in de vijftig en naar verluidt hebben de New Yorkers een aantal vriendschappen vaarwel gekust, zo is te zien in And Just Like That…. Uiteraard is er ook in beeld gebracht wat de vriendinnen in de tussentijd hebben uitgespookt én wat er nog meer speelt in hun levens.

Seizoen 3

Nog voor de laatste aflevering van seizoen twee te streamen was, hadden de creators van And Just Like That… in augustus al goed nieuws. Er komt een derde seizoen van de serie, zo was te lezen op de officiële Instagram van And Just Like That… en Stream on Max.

In een promo die streamingdienst HBO Max afgelopen woensdag deelde, is bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van de serie in 2025 te zien zal zijn! In het filmpje wordt aangekondigd welke titels in 2024 en 2025 worden verwacht en AJLT staat dus voor 2025 op de planning. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt.

Natuurlijk hoopten fans op een derde seizoen, maar velen dachten bij het naderende einde van het laatste seizoen dat het bij twee seizoenen zou blijven. Het verhaal leek voor iedereen tot een happy ending te komen. Carrie is weer samen met haar grote liefde Aiden, Charlotte werkt weer in een kunstgalerij, de oude Miranda lijkt weer back in business met een toffe baan, Stanford heeft zijn geluk gevonden als monnik en ook Anthony heeft weer een nieuwe liefde. Wat het nieuwe seizoen voor ons in petto heeft, we gaan het zien in 2025! Gelukkig kunnen we onze tijd verdrijven met Sex and the City, toch?

Bron: Film Vandaag, Beau Monde archief | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws