Yes: we kunnen vanaf nu shoppen bij de kledingwinkel van Laurentien en Eloise

My Lima Lima heeft haar deuren geopend.

De kans is aanwezig dat we binnenkort prinses Laurentien of gravin Eloise tegen het lijf lopen tijdens het shoppen. Moeder en dochter hebben afgelopen vrijdag namelijk hun eigen kledingwinkel My Lima Lima geopend.

Koninklijk steentje

Dat Eloise haar ondernemersgeest niet van een vreemde heeft is wel duidelijk. Laurentien staat hoog op het lijstje hardwerkende prinsessen, en ook Elo draagt op haar eigen manier een koninklijk steentje bij aan de maatschappij. Ze schreef een boek, timmert aan de weg als influencer en studeert daarnaast nog eens aan de hotelschool.

MyLimaLima

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft Eloise onlangs de handen ineen geslagen met niemand minder dan haar eigen moeder om een kledingzaak te beginnen. En niet zomaar één natuurlijk, nee: My Lima Lima verkoopt louter tweedehands kledingstukken en accessoires van hoge kwaliteit, en de opbrengst daarvan dragen Lau en Elo over aan het goede doel. Zoals dat heurt, als royals die zich inzetten voor een betere wereld.

Opening

Afgelopen vrijdag was het zover: toen opende My Lima Lima haar deuren aan de Frederikstraat in Den Haag. Een droom die uitkwam voor Eloise, vooral omdat ze het ziet als iets wat ze goed kan combineren met haar andere vele bezigheden. “Het moet een fijne plek zijn waar mensen samenkomen, kleding passen en waar ik meetings heb, koffietjes doe en tussendoor aan mijn opleiding werk”, stelde de gravin eerder. De kans is dus groot dat wanneer je de winkel bezoekt, je geholpen wordt door de gravin herself. Zij zal de boel draaiende houden samen met goede vriend Thomas Latcham.

Voor de opening riep Elo bezoekers op om hun eigen pre-loved items mee te nemen. Kleine disclaimer: je afgedragen trui van de Wibra is niet welkom. Laurentien en Eloise accepteren namelijk alleen ‘unieke stukken van mooie merken en ontwerpers’, zoals ze het zelf noemen. Tja, er moet wel íets koninklijks aan blijven natuurlijk.

Afijn: vanaf nu kunnen we op donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag bij Eloise en Laurentien langswippen om tussen de glamoureuze vintage items te snuffelen. Aan LINDA. vertelde Elo eerder al dat daar ook exclusieve stukken van ‘bekenden’ tussen zitten. Of het gaat om de luxueuze japonnen van tante Máxima of nichtje Amalia? Er is maar één manier om daarachter te komen… Wij zijn binnenkort in Den Haag te vinden!

Bron: RTL Boulevard, LINDA., Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws