Eloise over nieuwe stap in haar leven: ‘Veel zin in’

Naast boeken schrijven en bedrijven opzetten, houdt de gravin er ook nog een heel gewoon studentenleven op na.

Een eigen bedrijf opzetten, een boek schrijven en verschijnen in allerhande tv-programma’s: Eloise van Oranje heeft het er maar druk mee. Toch houdt de gravin ook tijd over voor ‘normale’ bezigheden van iemand van haar leeftijd, zoals een stage. Maar in dat avontuur neemt ze dan natuurlijk wél al haar volgers mee.

Stage aangebroken

We kennen Eloise als een echte royal duizendpoot die zich met van alles en nog wat bezighoudt. Van het openen van een kledingwinkel tot het uitbrengen van een eigen kinderboek: niets is de gravin te gek. En je kan het je haast niet voorstellen, maar ze studeert er ook nog eens bij. Aan Hotelschool The Hague, om precies te zijn. Vandaag brak in het kader van haar studie een belangrijke dag aan: de start van haar stage. En Eloise zou Eloise niet zijn als zij daar geen vlog over zou maken.

Geslaagde eerste dag

In een TikTok-video zien we hoe Elo nog even snel een make-upje op haar gezicht tovert om zich extra ready te voelen voor haar eerste stagedag. “Ik was dus eigenlijk totaal niet nerveus. Ik had gewoon heel erg veel zin. Gewoon echt heel veel zin”, stelt ze.

@everyprofilenameistaken STAGE DAG UNO 📈🖇️👩‍💻#internship #hotelschool #sustainability ♬ original sound – eloise

“Het was een dag vol met koffie, opstarten, inloggen, noem maar op. En daarnaast genieten van het prachtige uitzicht”, vertelt de gravin wanneer ze de dag erop heeft zitten en door de kou weer naar huis is gefietst. Ze is tevreden met haar nieuwe werkplek en ziet haar stage hier de komende weken wel zitten: “Een heel fijne eerste dag.”

New York

Voor nu verblijft Elo nog in ons koude kikkerlandje, maar het duurt niet lang meer voordat zij naar New York vertrekt, om dáár stage te lopen. In gesprek met LINDA.meiden. vertelde de gravin onlangs dat ze het best lekker vindt om even anoniem te zijn. “Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, TikTok

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..