Zien we Eloise binnenkort voor het eerst met haar ‘geheime’ vriend?

'Het is fijn om sommige dingen privé te houden.'

Eloise van Oranje is al ruim twee jaar samen met haar grote liefde. Toch heeft de gravin het in de media bijna nooit over hem en houdt ze haar ‘geheime’ vriendje tot nu toe uit de spotlights. In gesprek met LINDA.meiden doet Elo nu toch een boekje open over haar vriend, die binnenkort wellicht niet meer zo anoniem zal zijn.

De vriend van Eloise

In het blad geeft Eloise toe dat ze het niet zo vaak over haar vriend heeft “omdat het dan meteen overal te lezen is.” De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien timmert keihard aan de weg als gravinfluencer en wordt dan ook regelmatig uitgenodigd voor een rode loper. Maar haar partner hebben we daar nog nooit gezien. “Op de rode loper of tijdens andere events neem ik hem nooit mee als plus one“, bevestigt Elo. “Dat vind ik prima, het is fijn om sommige dingen privé te houden.”

Samen op de rode loper

En toch kan daar na twee jaar zomaar eens verandering in komen. “Laatst zei ik voor de grap tegen hem: ‘Jij moet mee, haha.’ Hij reageerde enthousiast, dus het zou weleens kunnen veranderen”, vertelt ze. Wellicht kunnen we binnenkort dus eindelijk een glim op vangen van Eloise en haar vriendje!

Op naar New York

Dat Eloise haar vriend in de anonimiteit wil houden, heeft er wellicht ook mee te maken dat ze zelf niet meer over straat kan gaan zonder herkend te worden. En precies om die reden vliegt de gravin binnenkort uit naar New York om daar een half jaar stage te gaan lopen. “Ik wil er geen big deal van maken, maar ja, ik heb wel het idee dat er veel ogen op me zijn gericht”, zegt ze in hetzelfde interview met LINDA.meiden.

“Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk”, legt ze uit. “Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt.” En daarom vertrekt ze dit jaar naar the big apple. “Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent.”

Bron: LINDA.meiden, RTL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws