Glamorous housetour: Olcay laat haar paleisje van binnen zien

Prachtig!

We hebben het natuurlijk vaak over de paleizen waarin de royals vertoeven, maar Olcay Gulsen kan er ook wat van. Na een verbouwing waar geen eind aan leek te komen, mag het resultaat van haar huis er zijn. Met gepaste trots deelt de onderneemster op Instagram een video van haar Amsterdamse grachtenpand.

Relatiebreuk

Olcay woont al een aantal jaren in een prachtig grachtenpand in hartje Amsterdam. Toen zij een relatie kreeg met Ruud de Wild, trok hij uiteindelijk bij haar in. Hij kocht de benedenverdieping van de woning, en samen startten ze een enorme verbouwing. Afgelopen zomer bleek het vuur echter gedoofd tussen de twee, en maakte het stel bekend elk hun eigen weg te gaan.

De relatiebreuk veroorzaakte natuurlijk nog een probleem, want wie zou het huis krijgen? Dat heeft het ex-koppel handig opgelost: Ruud heeft ‘zijn’ onderverdieping van het huis weer aan Olcay verkocht. Die is op haar beurt verder gegaan met het verbouwen van de woning – iets waar ze op Instagram met enige regelmaat updates over deelt.

Housetour

Al dat verbouwen heeft nu echter toch zijn vruchten afgeworpen, want haar nieuwe paleisje is zo goed als af. De puntjes moeten nog op de i, maar inmiddels kan Olcay met gepaste trots haar huis showen. En dus deelt ze op Instagram “the most requested video“, oftewel een housetour.

Reacties

Marmeren vloeren, vier meter hoge plafonds en plannen voor een enorme walk-in-closet en een dakterras met jacuzzi: het verbouwde huis van Olcay is alles waar we ooit van gedroomd hebben. En we zijn niet als enige onder de indruk van het glamoureuze paleisje, zo blijkt als we een blik op de comments werpen. “Wat een prachtig huis”, en “Gorgeous“, klinkt het. “The Real Housewives of Amsterdam zijn er niks bij”, schrijft een volger.

We hopen voor Olcay dat de verbouwing nu toch écht op z’n einde loopt, en dat ze binnenkort met een goed gevoel op de bank kan ploffen. Overigens staat er ‘part 1’ bij de video, dus wij duimen alvast voor een tweede deel!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @olcay

Laatste nieuws