Met deze truc blijft je off-shoulder top de hele dag op z’n plek zitten

Handig!

Jurken, truien, tops: alles met een off-shoulder halslijn is momenteel helemaal on trend. Het probleem is alleen dat zulke items altijd óf afzakken, óf omhoog kruipen. Gelukkig is er een hele handige truc waarmee je off-shoulder look de hele dag goed blijft zitten.

Off-shoulder

We kunnen een off-shoulder item gemakkelijk plaatsen onder de categorie tijdloos. Toch komt-ie elk seizoen op een andere manier terug. Zo hebben we de off-shoulder top, de off-shoulder trui, en de off-shoulder blouse. Het is en blijft een sexy item, zonder dat je teveel huid toont! Enne, in de zomer hullen we ons ook maar al te graag in een jurk met off-shoulder mouwtjes. Door de losvallende stof is ook dát een favorietje. Het is namelijk het perfecte item om te dragen als je uit eten gaat; een plotselinge foodbaby is in deze jurk namelijk nergens te bekennen.

Afijn: hoe fan we ook zijn van dit kledingstuk, is er altijd een klein irritatiepuntje. Want hoe cute die blote schouders ook zijn, echt comfortabel zit het niet. Als we voor onszelf spreken zijn we namelijk constant bezig met het omhoog of omlaag trekken ervan. Tot nu, want TikTok helpt ons zoals gewoonlijk uit de brand!

TikTok-hack

De eerste stap is om je kledingstuk binnenstebuiten te keren. Pak er nu een haarelastiekje en veiligheidsspeld bij. Maak deze aan elkaar vast en pin ze aan beide kanten onder je oksel. Keer je off-shoulder item weer terug naar normaal en trek ‘m aan door je arm in de mouw met het vastgemaakte elastiekje te doen. Benieuwd hoe dat er precies uit ziet? Deze TikTokker doet het even voor:

@gabis_vintage #stitch with @Luvie Irene my 2000s girlies will remember this “hack” #offtheshoulder #offtheshouldertop #fashionhack ♬ original sound – Gabis_Vintage

Easy peasy, right? Als je daarna je armen omlaag of omhoog beweegt, blijven de mouwtjes door de elastiekjes gewoon op z’n plek zitten. Wij gaan het uitproberen!

Bron: Grazia, Girlscene | Beeld: NL Beeld, TikTok

Laatste nieuws