Oeh: Jessica Chastain zet designer-items te koop voor het goede doel

Altijd al een Hollywood-waardige garderobe willen hebben? Dit is je kans!

Bij Beau Monde houden we van luxe, van glamour, en van designers. Maar we houden ook van de planeet, net als Oscar-winnares Jessica Chastain. De getalenteerde actrice met haar tijdloze gevoel voor stijl heeft nu de handen ineengeslagen met het tweedehands platform Vestiaire Collective, waarmee we de unieke kans krijgen om te shoppen uit haar indrukwekkende garderobe. Geheel voor het goede doel, uiteraard.

Closet Sale voor het goede doel

Jessica Chastain biedt je de kans om haar favoriete kledingstukken te shoppen. En dat wil je, want van Jessica’s stijl weten we dat ze nooit de plank misslaat. Zowel op de rode loper als privé ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen. De actrice heeft maar liefst 31 kledingstukken en accessoires beschikbaar gesteld, stuk voor stuk items die haar stijl perfect weerspiegelen.

Van de Mach & Mach-jurk die ze droeg toen ze te gast was bij de Jimmy Fallon Show tot de Congi Tri-jurk die ze voor het eerst droeg toen ze deel uitmaakte van de jury bij het Moroccan Film Festival.

“Ik vind het zo leuk om deel uit te maken van deze Closet Sale”, vertelt Jessica over de verkoop, “omdat de opbrengst naar Women for Women International gaat, een liefdadigheidsorganisatie die me zeer aan het hart ligt. Dit zijn zulke ongelooflijke stukken die opnieuw gedragen moeten worden, geliefd en gedeeld met anderen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vestiaire Collective (@vestiaireco)

De labels

De aangeboden collectie bevat een mix van looks. De een meer geschikt voor de rode loper, de ander perfect voor een streetstyle-look. De Mach & Mach-jurk was naar eigen zeggen van de actrice het stuk waar ze het moeilijkst afscheid van kon nemen. “Misschien koop ik hem zelf wel weer terug”, lachte ze. Andere merken die ze aanbiedt op de website zijn onder andere Gucci, Roksanda, Sézane, Dries van Noten, Off-White, Jimmy Choo, Zimmermann, Roland Mouret en Carolina Herrera.

Geïnteresseerd? Dan moet je niet te lang wachten. De items gaan als warme broodjes over de toonbank. Op moment van schrijven zijn er slechts drie items nog verkrijgbaar. Een chique Jaquemus handtas, een wollen Moncler winterjas en een black tie zwarte Jacquemus jurk.

Bron: Marie Claire, Vestiaire Collective | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws