Marieke Elsinga in verwachting van tweede kindje: ‘We zijn er zo gelukkig mee’

'Gezinsuitbreiding Part II', deelt de radio-dj.

Fantastisch nieuws voor Marieke Elsinga! Zij maakte vanmorgen namelijk bekend dat ze samen met vriendlief, Sander, een tweede kindje verwacht. Dit heugelijke nieuws deelde ze in de uitzending bij Q-Music, en vervolgens showde ze meteen een paar kiekjes van haar groeiende babybuik via Instagram.

Zwanger

“Gezinsuitbreiding part II 😍”, schrijft Marieke enthousiast op Instagram. Daarbij deelt ze een kiekje van haar kat Kiki met de positieve zwangerschapstest. Op de tweede foto showt de presentatrice haar groeiende babybump. Wauw!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Nieuw woord

Marieke kondigde vanmorgen live op de radio aan dat ze zwanger is. In de ochtendshow op Qmusic liet ze vol trots aan collega Mattie Valk horen welke woordjes haar zoontje al kan zeggen. Marieke en Sander hebben samen namelijk al een zoontje, Jip, van 1 jaar. Naast ‘appel’ en ‘aardbei’, kent de kleine Jip sinds kort nóg een woord: ‘baby’. Te cute!

Helaas heeft de radio-dj wel last van zwangerschapskwaaltjes. Marieke vertelde op de radio dat ze ‘belabberde weken’ achter de rug heeft. “Die weken liggen hopelijk achter mij. Gisteren had ik een goede dag, maar dat had ik de vorige keer ook en toen lag ik een dag erna voor pampus.” Verder heeft ze vooral last van vermoeidheid en misselijkheid.

Gezin van vier

Voor Marieke en Sander voelt het nog wat onwerkelijk dat er een tweede kindje op komst is. “Ik vind het lastig voorstellen dat we een gezin hebben met twee kinderen straks, Sander en ik.” Desondanks kunnen ze niet wachten tot de kleine spruit zich aandient. In augustus is Marieke uitgerekend. “We zijn er zo gelukkig mee.”

Namens Beau Monde van harte gefeliciteerd!

Bron: Grazia.nl, Instagram @mariekeelsinga, AD | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws