[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op illy’s Iperespresso x7.1 Deep Pink t.w.v. €199

Dat is nog eens koffie zetten in stijl!

De Beau Monde-redactie is het erover eens: een goede dag kan niet zonder een degelijke kop koffie. En het wordt natuurlijk extra leuk als je je koffie-ervaring naar een hoger niveau kunt tillen, zoals met de stylish Iperespresso X7.1 Deep Pink van illy. Jawel, je leest het goed: de stijlvolle X7.1 is nu tijdelijk te krijgen in een knalroze kleur, en jij kunt kans maken op zo’n limited edition van de Iperespresso!

Deep Pink

Koffie en knallend roze: twee van Beau Mondes favoriete dingen. We waren dan ook meteen razend enthousiast over de gloednieuwe Iperespresso X7.1 Deep Pink van illycaffè.

Natuurlijk was de X7.1 al bijzonder stijlvol met z’n vintage uitstraling en prachtige afwerking, maar laten we eerlijk zijn: als echte glamourpoezen met een voorliefde voor everything pink is deze tijdelijk verkrijgbare Deep Pink-uitvoering van deze koffiemachine een absolute droom.

illy iperespresso x7.1

Makkelijk in gebruik

Maar goed: stijl is één ding. Uiteindelijk willen we vooral onze dag kunnen beginnen met een heerlijk bakkie troost, non? Ook op dat vlak gooit de Iperespresso X7.1 hoge ogen. Met een simpele druk op de knop zet je in een handomdraai de lekkerste koffie – van exquise espresso’s om mee wakker te worden, tot romige cappuccino’s met een ultrazachte schuimkop.

Bovendien hoef je echt geen volleerd barista te zijn om het perfecte kopje koffie te zetten. Welnee: het analoge display zorgt ervoor dat je precies weet waar je mee bezig bent. Wel zo makkelijk! De machine is bovendien gemaakt voor gemak: je kunt wel vier drankjes achter elkaar bereiden. Zo hoef je tussendoor niet meer te wachten tot je koffie voor jezelf én je beste vriendinnen, je ouders, je buren, of je lief kunt zetten.

Winnen

Droom jij nu ook van zo’n limited edition Deep Pink-uitvoering van illy’s Iperespresso X7.1? Goed nieuws! Je kunt nu namelijk kans maken op zo’n prachtige koffiemachine bij Beau Monde. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens invullen.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 1 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR en illy zullen delen als je wint.

 

Laatste nieuws