Meilandjes verklappen: nieuw seizoen Chateau Meiland gaat de grens over!

Dat belooft nog veel goeds!

We kunnen al heel wat seizoenen genieten van het reilen en zeilen van de Meilandjes. Naast de spin-off, Chateau Meiland VIPs, komt er binnenkort bovendien een heel bijzonder nieuw seizoen van de realityserie. Voor het tiende seizoen van Chateau Meiland vertrekt de vrolijke familie namelijk weer naar het buitenland!

Bestemming onbekend

Over waar de Meilandjes precies naar toe gaan, houdt Martien zijn lippen stijf op elkaar. “Wij komen gewoon in het najaar terug met Chateau Meiland. Maar dat speelt zich voornamelijk af, en dat is het enige wat ik erover ga zeggen, in het buitenland”, aldus Martien, donderdag in RTL Boulevard. Of ze teruggaan naar Frankrijk, waar Chateau Meiland ooit begon, is dus nog maar de vraag.

Erica verklapt dat de familie behoefte heeft aan verandering. “Reality moet leuk blijven,” zegt ze. “Dat was de afgelopen vijf jaar. Maar nu niet meer, wij worden ook ouder. Wij gaan straks ergens wonen met Maxime en Leroy, daar willen we ook niet draaien. Ik wil geen dingen gaan verzinnen. Daar hebben we geen zin in.”

Spin-off

In het vorige seizoen stond de verbouwing van het pension in Noordwijk centraal en ondertussen kunnen kijkers zich al verheugen op een speciale spin-off, Chateau Meiland VIPs. Hierin gaan bekende Nederlanders het verblijf in Noordwijk onveilig maken. De lachspieren worden binnenkort dus weer flink op de proef gesteld!

Chateau

Een terugkeer naar het originele Chateau Marillaux zal in elk geval niet aan de orde zijn. Begin 2022 wisten de Meilandjes het prachtige Franse pandje eindelijk te verkopen. Hilarisch genoeg waren de kersverse eigenaren totaal niet op de hoogte van de populariteit van de Meiland-familie.

Doordat de nieuwe eigenaren totaal geen idee had hoe ‘bekend’ het chateau eigenlijk was, dachten ze dat ze hun B&B eerst maar eens moesten vullen met familie en vrienden. Dat bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. “Er kwamen heel veel nieuwsgierige Nederlanders en Belgen langs die het wilden zien en soms ook bleven overnachten”, zo verklapte het paar aan het AD.

Wie weet: misschien slaat het Meiland-effect binnenkort bij een ander paleisje?

Bron: Tips en Weetjes, Shownieuws, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws