Charlene glittert en schittert bij liefdadigheidsgala

Glamorous as always.

Charlene heeft inmiddels bewezen dat ook casual outfits geen onbekend terrein voor haar zijn, maar we blijven het vermoeden houden dat het hart van de prinses bij glamour ligt. Ook dit weekend verscheen de Monegaskische prinses weer even glitterend en schitterend als altijd bij een liefdadigheidsgala.

Geheimzinnige prinses

Het is altijd maar de vraag of, wanneer, én met wie Charlene opduikt bij een event. Soms blijft de prinses wekenlang van de radar, andere periodes verrast ze ons dag na dag in glamoureuze outfits. De ene keer met het hele gezin, soms alleen, óf aan de zijde van haar grote liefde.

Liefdadigheidsgala

Afgelopen zaterdag besloot Hare Doorluchtige Hoogheid alleen Albert op te troffelen voor een glamoureus uitje. Samen verscheen het stel bij een liefdadigheidsgala voor de Stichting Prinses Charlene van Monaco in Courchevel. De opbrengsten van het gala gaan naar de Sportclub van Courchevel, én naar de stichting van de prinses herself.

Voor de gelegenheid heeft de prinses een nieuwe outfit aangeschaft waarvan vooralsnog onduidelijk waar ze ‘m geshopt heeft. Maar ach: het is ton sur ton, het is bezaaid met glitters, en dus hoor je ons niet klagen.

UFO No More weet te vertellen dat Char haar nieuwe look combineerde met eerder geshopte accessoires uit haar garderobe. Zo spotten we haar zilveren Gianvito Rossi-pumps en haar Bella Rosa-clutch.

Een avond als zovelen

De avond verliep voor Charlene zo te zien als zoveel avonden. De prinses aanvaardde de bewonderende blikken, voerde wat beleefde gesprekken, schudde de nodige handjes en werd met belangrijke personen op de kiek gezet. En Albert? Die stond er zoals gewoonlijk met gepaste trots naast. Tja: verschil moet er wezen, non?
Bron: UFO No More, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @plaisprincierdemonaco

Laatste nieuws