Charlene bewijst: zó veelzijdig is een klassieke camel-look

Van tijdloos tot trendy: Charlene kan het allemaal.

Stijlvol voor de dag komen? In de winter grijpen we dan al snel naar een tijdloze wollen mantel. En wat is er dan eleganter dan een camelkleurige coat? Prinses Charlene heeft zich door de jaren groot fan getoond van de neutrale kleur, maar bewijst nu dat camel óók prima kan in een lekker on-trend casual outfitje. Wij zetten haar looks op een rijtje.

Klassiek en tijdloos

Hoewel we met weinig positieve gevoelens terugblikken op die periode waarin Charlene slechts ten tonele verschenen in outfits van het Zwitserse luxemerk Akris, hadden we op deze ton sur ton-outfit in december 2022 toch weinig aan te merken.

charlene albert camel
Beeld: Brunopress

De ogenschijnlijk simpele outfit is echter voorzien van een pittig prijskaartje. Zo wisten de fashion-experts van UFO No more destijds al te melden dat zij de Flavin-broek (€740) droeg, met een coltrui in caramel (€850), en daarover de Emotion trenchcoat (€4.450). Zelfs het riempje rond haar taille (€400) was van Akris. Totaalprijs: €6440.

Chic en casual

Eind januari verscheen Charlene ook in een outfit met beige camel-tinten, maar toen pakte ze het beduidend meer casual aan dan hierboven. Ter gelegenheid van haar verjaardag maakten Charlene, Albert, en tweeling Gabriella en Jacques namelijk een uitstapje naar de Marché de la Condamine, waar een héérlijk decadente verjaardagstaart op de hoogheden wachtte.

Hier ging Charlene gekleed in een camel-kleurig Max Mara-gilet. Stoer, casual, en lekker praktisch – zo zien we de Doorluchtige Hoogheid niet vaak. Zoet detail: zoals we wel vaker spotten, gingen moeder en dochter matchend gekleed in camel en lichtgrijs. Lief!

Sportief in Louis Vuitton

Begin deze maand maakte het prinselijk gezin wederom een gezellig uitstapje. Zij verschenen dit weekend namelijk op de tribune bij een basketbalwedstrijd. Voor de gelegenheid zal Charlene vast inspiratie opgedaan hebben bij allerhande sportfanaten, want zij kwam geheel in style tevoorschijn in een sportieve hoodie.

Charlene Albert basketbal
Beeld: NL Beeld

Uiteraard hebben we het hier nog altijd over de luxe minnende royals van Monaco, en dus is dit niet zomaar een of ander capuchonvest. Welnee: het gaat hier om een kasjmier exemplaar van Louis Vuitton met een prijskaartje van zo’n €4.700 euro. Ach ja, meegaan met de trends heeft nu eenmaal z’n prijs.

Bron: UFO No More, Beau Monde archief, Instagram @PalaisPrincierDeMonaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws