Een cadeau nodig voor je beste vriendin? Maak een fotoboek!

Je beste vriendin is één van de belangrijkste personen in je leven. Samen beleven jullie de mooiste momenten, maar is er ook tijd voor verdriet. Na al die jaren is het tijd voor een mooi cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een fotoboek. Hierin heb je al die herinneringen samen op één plek. Wij nemen je stap voor stap mee. Zo kun je makkelijk een fotoboek maken. Lees snel verder en ga aan de slag!

Verzamel al jullie herinneringen

Je begint met het verzamelen van al jullie foto’s samen. Blader door oude fotoalbums, ga al jullie social media-pagina’s af en vraag vrienden en familie om hulp. Ga voor foto’s die jullie vriendschap goed weerspiegelen. Denk aan dat gezellige avondje uit of die mooie stedentrip naar Malaga die jullie hebben gemaakt. Vergeet niet wat grappige en gênante foto’s te kiezen. Hier komt het gevoel van nostalgie geheid opspelen. Zo kies je de beste foto’s uit voor in het fotoboek!

Standaard

Kies een thema

Overweeg om een thema te kiezen voor het fotoboek. Wellicht heb je na het zoeken van de foto’s een goed idee gekregen. Zijn jullie al op tientallen stedentrips geweest? Of hebben jullie de leukste restaurants bezocht? Dan kun je ervoor kiezen om je hier volledig op te richten. Een thema helpt je bij het organiseren van de foto’s en creëert een samenhangend gevoel. Kun je echt niet kiezen? Verdeel het boek in verschillende thema’s. Dit geeft de vriendschap echt goed weer!

Voeg een persoonlijke touch toe

Ga niet alleen voor foto’s, maar voeg ook persoonlijke notities toe. Schrijf op elke pagina de leukste herinneringen op en deel grappige anekdotes. Natuurlijk zet je er ook een aantal inside jokes in die alleen jullie twee begrijpen. Zo bladert jouw vriendin het boek nog eens door en hoort ze je het zeggen. Dit maakt het boek nog waardevoller. Het laat goed zien hoe diep jullie band is!

Geef het met liefde

Is het boek af? Dan is het nu tijd om het te geven met liefde. Zo een boek geef je natuurlijk niet even tussen neus en lippen door. Plan een gezellige avond. Ga eropuit naar jullie favoriete restaurant. Huilt ze het liefst niet in het openbaar? Plan dan een gezellige filmavond bij jou thuis. Neem een moment en vertel hoe dierbaar ze voor je is. Blader samen het boek door met een lach en een traan. Kom nog eens terug op mooie momenten die jullie samen hebben beleefd!

Dus, een persoonlijk fotoboek laat zien hoe belangrijk jouw beste vriendin voor je is. Hierin gaan jullie al die speciale momenten nog eens na. Verzamel al jullie mooiste herinneringen, tover het om tot een fotoboek en verras haar met dit mooie cadeau.

Headerbeeld: Unsplash, John Schnobrich

Laatste nieuws