Meghan Markle straalt in de sneeuw

Stonden Archie en Lilibet ook op de ski's?

Afgelopen maand trokken de hertog en hertogin van Sussex, prins Harry en Meghan Markle, nog door de Canadese sneeuw voor de Invictus Games, die in 2025 plaatsvinden in Vancouver. Klaarblijkelijk smaakte dit winterse uitstapje naar meer, want nu is Megs opnieuw gespot op wintersport!

Winterse kiekjes

Hoewel de geruchten al een poos rondgaan dat we binnenkort een terugkeer van Meghan op sociale media zullen zien, lijkt dit voorlopig nog niet aan de orde. Tot het zover is, delen goede vriendinnen van de hertogin gelukkig af en toe wat vrolijke foto’s van de hertogin!

Zo wisten royalty watchers op Instagram Meghan te spotten in wintersportkiekjes van goede vriendinnen Heather Dorak en Kelly McKee Zajfen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heather Dorak (@heatherdorak)

“Wow, wat een perfecte reis! Mijn hart is zo vol. De kinderen genoten overdag van de pistes en de volwassenen hebben tot diep in de nacht gelachen. Werkelijk waar gelukkig door de lieve met onze fantastische vrienden!”, schrijft Heather bij haar foto’s. Op de reeks kiekjes is Meghan te zien in een warme winterse jas met een matchende zwarte beanie en zonnebril.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_)

Kelly McKee Zajfen, die zich met haar Alliance of Moms net als Meghan inzet voor jonge moeders, deelt een soortgelijke set kiekjes vanuit de kou.

Hierbij schrijft ze: “Beyond dankbaar voor deze beste vrienden! Wat een reis! ‘Dankjewel’ is niet genoeg om uit te drukken wat mijn hart voelt na deze reis. De liefde voor familietijd en avontuur en de schaterlachbuien maakten van deze reis er een voor in de boeken! Op nog veel meer avonturen met vrienden die aanvoelen als familie en op het waarderen van elke dag!”

Harry en de kids

Of prins Harry, prins Archie en prinses Lilibet ook konden genieten van een aantal dagen sneeuwpret, is niet helemaal duidelijk. Hello! Magazine weet te melden dat de Sussexes en de Dorak-familie al eens eerder gezamenlijk op vakantie zijn geweest. Hoewel de hertog van Sussex op donderdag nog opdook bij de Wellchild Awards en de Sport Gives Back awards, ging het hier om een set videoboodschappen die even goed van tevoren opgenomen konden zijn.

Fingers crossed dat we binnenkort op een aantal winterse familiekiekjes van de Sussexes getrakteerd worden!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws