Zien: prins Harry en Meghan spendeerden Valentijnsdag in de sneeuw

Het stel is in Vancouver voor de Invictus Games.

De hertog en hertogin van Sussex brengen momenteel een driedaags bezoek aan het Candese Vancouver ten behoeve van de Invictus Games. Gisteren, op Valentijnsdag, sloot het stel zich aan bij de deelnemers van een wintertrainingskamp, waar prins Harry het natuurlijk niet kon laten om de zitskies zelf even uit te proberen.

Love birds

Harry en Meghan trapten hun driedaagse bezoek aan Canada af met een bezoek aan een wintertrainingskamp. Het koppel kwam – hoe kan het ook anders op de dag van de liefde – romantisch glimlachend, hand in hand aanlopen bij het trainingskamp.

Harry en Meghan
Beeld: NL Beeld

Hoewel het op de foto’s lijkt alsof de zon hoog aan de hemel staat, hebben Harry en Meghan zich lekker dik ingepakt. Harry hulde zich in een dikke zwarte jas, een donkere jeans en soort bergschoenen die vast geschikt zijn voor dergelijke weersomstandigheden – lees: sneeuw. Meghan droeg een stijlvolle, crème witte trui bovenop een witte Frame-jeans. Daarbij droeg ze een grote, gewatteerde Calvin Klein jas en warme snowboots.

Zitskies

Na het begroeten van de organisatoren en de deelnemers van het wintertrainingskamp, was het tijd voor Harry om zelf de proef op de som te nemen. Al gauw werd de prins namelijk naar de aangepaste ski’s gebracht om hiermee een afdaling te gaan maken.

Harry zitskie
Beeld: NL Beeld

Onder toeziend oog van zijn liefje Meghan nam hij plaats in de zitskies, terwijl hij grapte: “Moet ik een vrijwaringsclausule ondertekenen?” Die Haz, hij weet precies hoe hij zijn vrouw aan het lachen moet krijgen.

Harry en Meghan
Beeld: NL Beeld

En daar gaat ‘ie dan:

Harry en Meghan
Beeld: NL Beeld

Toen Harry en Meghan vertrokken, begon een groep Britse mannen naar verluidt ‘God Save the King‘ te zingen. Hierop zwaaiden de prins en de Suits-ster lachend, voordat ze in de auto stapten die daar op hen stond te wachten.

Nieuwe website

De Sussexes werden gespot toen ze op dinsdag rond lunchtijd met een privéjet op de luchthaven van Vancouver aankwamen. Op de avond voor hun reis lanceerden Harry en Meghan hun nieuwe website Sussex.com.

Wanneer je de voormalige website van Harry en Meghan – Archewell.com – bezoekt, word je nu automatisch doorgestuurd naar het nieuwe domein: Sussex.com. En wat gelijk opvalt, is dat het paar consequent wordt aangeduid met hun officiële koninklijke titels.

Een foto van de Sussexes domineert de hoofdpagina, en de tekst luidt: ‘Het Bureau van Prins Harry & Meghan, de hertog & hertogin van Sussex’. Het Bureau van Harry en Meghan bestaat uit hun communicatieteam en het persoonlijk personeel en het is vrij aannemelijk dat het communicatieteam van de royals de website beheert.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws