In een nieuw jasje gestoken: Sussexes lanceren nieuwe website

Er zijn een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd.

Eens in de zoveel tijd is het fijn om het roer even helemaal om te gooien, en dat moeten ook prins Harry en vrouwlief Meghan gedacht hebben. De hertog en hertogin van Sussex lanceerden namelijk een nieuwe website, waarop een aantal belangrijke veranderingen zijn doorgevoerd.

Sussex.com

Op de vooravond van hun reis naar Canada, lanceerden de Sussexes de nieuwe website. Wanneer je de voormalige website van Harry en Meghan – Archewell.com – bezoekt, word je nu automatisch doorgestuurd naar het nieuwe domein: Sussex.com. En wat gelijk opvalt is dat het paar consequent wordt aangeduid met hun officiële koninklijke titels.

Een foto van de Sussexes domineert de hoofdpagina, en de tekst luidt: ‘Het Bureau van Prins Harry & Meghan, de hertog & hertogin van Sussex’. Het Bureau van Harry en Meghan bestaat uit hun communicatieteam en het persoonlijk personeel en het is vrij aannemelijk dat het communicatieteam van de royals de website beheert.

Biografieën

Sussex.com bevat biografieën van Harry en Meghan, waarin staat waar de royals zich zoal mee bezighouden en waar ze voor staan. Zo luidt een quote in beide biografieën: ‘De hertog en hertogin zijn toegewijd aan hun missie: Show Up, Do Good. Ze zijn van mening dat liefdadigheidswerk niet alleen een gift moet zijn, maar eerder een hand om vast te houden.’ Daarnaast worden de vele (liefdadigheids)organisaties waar het stel bij betrokken is gelinkt onderaan de biografieën.

Updates

Er wordt verwacht dat de Sussexes de nieuwe site ook zullen gebruiken als platform voor updates, op zowel officieel als persoonlijk vlak. Zo is er bijvoorbeeld al geschreven over Harry’s recente reis naar de NFL Honours in Las Vegas, waar hij Pittsburgh SteelersCam Heyward de Walter Payton Man of the Year Award uitreikte. Het stel heeft tot dusver nog geen bijbehorende sociale media-accounts opgezet. Maarre, ligt het aan ons, of lijkt de nieuwe website sterk te suggereren dat we de Sussexes de komende maanden wat meer in het openbaar gaan spotten?

Bliksembezoek

Ook op privégebied zijn er veranderingen gaande in het leven van prins Harry. Zo werd begin deze maand naar buiten gebracht dat zijn vader, koning Charles, lijdt aan een vorm van kanker. Ondanks de flink bekoelde relatie tussen vader en zoon, stapte de prins halsoverkop in het vliegtuig naar Londen om Charles te bezoeken. De abrupte reis van Harry wordt door vele royalty watchers gezien als een mogelijke stap richting een verzoening.

Bron: Sussex.com, Hello! Magazine, ITVX | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws