Prinses Margriet bekent kleur bij de Keukenhof

Wat een plaatje!

Gisteren was een vrolijke dag voor prinses Margriet. De hoogheid kreeg de eer om de jubileumeditie van de internationale bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse te openen. En daar hoorde natuurlijk een kleurrijke outfit bij.

75 jaar Keukenhof

De betoverende bloemenvelden bij de Keukenhof zijn geen onbekend terrein voor Margriet. Als klein prinsesje was zij 75 jaar geleden al aanwezig bij de officiële opening van het wereldberoemde park. Haar moeder, koningin Juliana, was destijds beschermvrouwe van de Keukenhof. Wat in 1950 begon als een kleine bloemententoonstelling, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldattractie die jaarlijks door z’n 1,4 miljoen mensen wordt bezocht.

Kleurrijke outfit

Gisteren vierde de Keukenhof dus haar 75-jarig jubileum, en aan prinses Margriet de eer om deze te openen. Het risico om overschaduwd te worden door de bloemenvelden had onze favoriete senior royal – verstandig als ze is – handig voorkomen door in een uiterst kleurrijke outfit verschijning te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

De prinses droeg een knalrode trenchcoat met een kleurrijke sjaal, opvallende oorbellen én bijpassende haardecoratie. Margriet lijkt met de jaren alleen maar stijlvoller te worden. Tja, wat wil je: 81 jaar aan royal fashion-ervaring móet wat met je stijl doen, non?

Hersteld

In augustus vorig jaar werden we opgeschrikt door het nieuws dat Margriet in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een acute rughernia. Daardoor moest de anders altijd zo kwieke prinses tijdelijk haar royal duties neerleggen. Er volgde een periode van ups en downs, waarin zij af en toe aan het werk was, maar op andere momenten haar welverdiende rust pakte. Sinds 13 maart lijkt het erop dat de zus van prinses Beatrix haar werkzaamheden heeft opgepakt en weer helemaal up and running is. Heerlijk om te zien dat ze op haar oude dag nog zo geniet van het royal leven!

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld, Instagram @koninklijkhuis 

Laatste nieuws