Welke acteur wordt de nieuwe James Bond?

Alle ogen zijn gericht op Aaron Taylor-Johnson.

Door de jaren heen hebben zes verschillende acteurs de felbegeerde rol van James Bond gespeeld. Daniel Craig was de meest recente, en sinds hij aankondigde dat No Time to Die zijn laatste film zou zijn, wordt er intensief gespeculeerd over wie de volgende Bond zal zijn. En daar doen wij op de Beau Monde-redactie natuurlijk lekker aan mee.

Idris Elba

Er zijn in de afgelopen tijd behoorlijk wat acteursnamen de revue gepasseerd bij het speculeren over de nieuwe James Bond. Groot favoriet was onder meer Idris Elba, maar die heeft inmiddels al bevestigd dat hij het niet gaat doen. Bond-producent Barbara Broccoli stelde: “We houden van Idris. Het punt is dat het een paar jaar zal duren. En als we Bond casten, is het een verbintenis van tien, twaalf jaar”, legde ze onlangs uit aan Variety. “Dus hij denkt waarschijnlijk: ‘Wil ik dat echt?’ Niet iedereen wil dat doen. Het was al moeilijk genoeg om Daniel (Craig, red.) te krijgen.”

Aaron Taylor-Johnson

Naast Idris Elba zijn er nog behoorlijk wat namen gevallen. Onder meer Regé-Jean Page, Cillian Murphy, Paul Mescal en Sam Heughan kwamen voorbij. Toch lijkt het erop dat geen van deze mannen de nieuwe James Bond wordt. Alle pijlen zijn nu gericht op Tenet-acteur Aaron Taylor-JohnsonThe Sun schreef onlangs dat hij een officieel aanbod heeft gekregen voor de rol van de geheim agent. “Wat Eon betreft gaat Aaron de komende dagen zijn contract tekenen en kunnen ze beginnen met de voorbereidingen voor de grote aankondiging”, aldus de Britse krant.

Vorige week werd Aaron al gevraagd of hij de rol van James Bond zag zitten. “Ik vind het charmant en geweldig dat mensen mij in die rol zien”, antwoordde hij toen. “Ik beschouw het als een groot compliment.”

Beeld: NL Beeld

Hoewel het dus nog niet honderd procent zeker is, schatten we de kans vrij hoog in dat Aaron Taylor-Johnson binnenkort officieel aangekondigd wordt als de zevende James Bond-acteur. Daarmee zou hij in de voetsporen treden van Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig. En na het zien van Aarons foto’s zouden we dat zéker niet erg vinden!

Bron: Town & Country Magazine, AD | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws