4 x eye candy: zijn déze knappe mannen in de running voor James Bond?

Smooth, suave, en met een gezonde dosis sex appeal: wie wordt de nieuwe 007?

Met een explosief einde aan de 007-carrière van acteur Daniel Craig in No Time To Die, is de geruchtenmolen over de nieuwe suave superspion niet te stoppen. Tot nu toe blijft bevestiging over een nieuwe acteur die in deze voetsporen volgt uit. Maar dat weerhoudt ons natuurlijk niet van een béétje wegzwijmelen bij de knappe koppen die volgens de geruchten kans maken op deze rol!

Idris Elba

Hij blíjft het maar ontkennen, die Idris. Maar de geruchten dat hij het stokje van Daniel Craig zou overnemen, blijven de beste man maar achtervolgen.

idris elba
Beeld: NL Beeld / Brunopress

Een Brits accent, een knappe kop, een indrukwekkend cv: check, check, en dubbelcheck. Idris Elba kan ongeveer alles aftikken wat men in een nieuwe James Bond zoekt….behalve dan de wens om de iconische rol daadwerkelijk op zich te nemen. Tijdens een recente persconferentie legde hij uit: “Ik wil die man niet zijn. Ik ga John Luther zijn. Dat is wie ik ben”, aldus Elba over zijn rol in de aankomende film Luther: The Fallen Sun.

Aaron Taylor Johnson

Hoewel we James Bond inmiddels kennen als een man van een bepaalde levenservaring, dingt er volgens de geruchten ook een jongere naam naar de nieuwe rol: Aaron Taylor-Johnson.

aaron taylor johnson
Beeld: NL Beeld / Brunopress

Hij is pas 32, maar heeft inmiddels ook een stel indrukwekkende producties op zijn naam staan. Zo speelde de knappe Engelsman al in een van de vele Avengers-films. Ook zou Aaron in gesprek gespot zijn met leden van de Broccoli-familie, die de controle hebben over de James Bond-films. Hiermee is de acteur een duidelijke favoriet voor de rol van geheim agent. Zelf vond hij het in elk geval ‘terribly flattering’ dat mensen hem durfden te linken aan de iconische rol. Verder hield hij de lippen echter stijf op elkaar…

John Boyega

Van oorlogje spelen in de ruimte, naar een rol als de serieuze superspion: ook de dertigjarige John Boyega maakt volgens de geruchten kans op een rol als nieuwe James Bond.

Beeld: NL Beeld / Brunopress

John is bij het grote publiek vooral bekend van zijn rol als Finn in de meest recente Star Wars-trilogie, maar de acteur heeft nog veel meer in zijn mars. Zo viel hij in 2020 al in de prijzen bij de Golden Globes én de Critics’ Choice Televison Awards voor z’n rol in de dramaserie Small Axe. Wie weet wat voor invulling deze uitgesproken jonge acteur aan z’n rol als 007 zou kunnen geven…

Regé-Jean Page

Eerlijk is eerlijk: de Beau Monde-redactie heeft zelf ook wel een favoriet voor de rol. Niemand minder dan Simon Basset, a.k.a. Regé-Jean Page zou namelijk in de running zijn voor de rol.

Beeld: NL Beeld / Brunopress

Misschien komt het door zijn dreamy rol als Duke of Hastings, maar hoe het ook zij: Regé-Jean past wat ons betreft perfect in het plaatje van de Brits geheim agent. Een blik die harten doet smelten, een gezonde dosis sex appeal, sterke acteerkunsten én hij ziet er heurrrlijk uit in pak. Wij hadden het wel geweten voor de toekomstige James Bond-films!

Bron: FilmTotaal, The Direct | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws