[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een set Sparkling Jewels Aquamarine Quartz-oorbellen t.w.v. €110

Sparkle on!

Verzorgd voor de dag komen? Dan mag een set stijlvolle juwelen niet ontbreken bij je outfit. Met de elegante juwelen van Sparkling Jewels kom je altijd goed voor de dag, en het allerleukste? Beau Monde mag een setje van de prachtige Aquamarine Quartz Medium Oval Bold Fuse-oorbellen verloten onder onze lezers. Lees gauw verder!

Sparkling Jewels

De Beau Mondes van de wereld willen natuurlijk al-tijd stralen. Daarom zorgen we goed voor onszelf – van een likje make-up tot een stijlvolle outfit: zonder zullen wij de deur niet uitgaan!

Het allerleukst is om voor elke gelegenheid een nieuwe look samen te kunnen stellen. We kunnen uren bezig zijn met het uitzoeken, passen, toch weer terug hangen, en combineren om uiteindelijk de perfecte outfit aan te trekken. Maar dit kun je dus óók met je sieraden doen!

Mix & Match

Zo heeft Sparkling Jewels een uitgebreide collectie mix and match-juwelen. Van klassieke elegantie tot stoere eye-catchers: je kunt er alle kanten mee op.

Het begint allemaal met de de Essentials. Deze juweeltjes staan aan de basis van je look en kun je ook los dragen. Een andere optie is echter om ze te combineren met verschillende edelstenen. Van

Aquamarijn en goud

Ook de Aquamarine Quartz Medium Oval Bold Fuse-oorbellen vallen onder deze slimme mix and match-lijn. De tijdloze vergulde oorstekers zijn voorzien van een set prachtige geslepen aquamarijnen. Deze edelsteen wordt wel geassocieerd met balans in je leven en innerlijke rust – en dat kunnen we als drukke glamourpoezen natuurlijk goed gebruiken!

Je kunt de oorstekers ook los dragen, of de aquamarijnen juist combineren met een set andere oorbellen. Ben je bijvoorbeeld meer fan van zilver? Wil je liever een extra set stralende steentjes op je sieraden? Je hebt volop opties. Van lieflijk rozenkwarts tot stoer onyx en van klassieke parels tot prachtig aventurijn: er zijn volop manieren om je outfit van een subtiele pop of colour te voorzien.

sparkling jewels aquamarine

Winnen!

Beau Monde mag nu in samenwerking met Sparkling Jewels één set van de tijdloze Aquamarine Quartz Medium Oval Bold Fuse-oorbellen weggeven. En om kans te maken, hoef je alleen maar hieronder je gegevens in te vullen!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 5 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SOPR en Sparkling Jewels zullen delen als je wint.

 

Laatste nieuws