Danny Froger en Ann Dominique delen leuk nieuws

Het stel heeft een nieuwe woning gekocht!

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique delen leuk nieuws. Het koppel heeft namelijk officieel getekend voor hun nieuwe huis! Op Instagram delen ze een foto van het bijzondere moment.

Nieuwe woning

Ann Dominique en Danny zijn vanaf vandaag kersverse eigenaren van een nieuwe woning.  “🏡✍️ Vandaag hebben we officieel getekend voor ons nieuwe huis! We kunnen niet wachten!😍❤️”, laten ze weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANN DOMINIQUE WILTEN (@anndominique)

Onder de post worden ze massaal gefeliciteerd door vrienden, familie en volgers. “Gefeliciteerd lieverds 👍🏻❤️” en “Oh wat super! Proficiat 😍” valt te lezen in de reacties. Vader René laat weten “Helemaal top!!! Mooi nieuw hoofdstuk!”, en ook zus Natascha reageert: “🔥🔥🔥”.

In de bouw

Hoe dat huis er precies uit gaat zien? Dat zullen we nog even geduldig moeten afwachten… Het moet namelijk nog gebouwd worden! Een aantal weken geleden deelde Ann Dominique een foto vanaf de plek waar hun nieuwe optrekje moet komen te staan. Daarbij schreef ze: “Nu nog een open veld maar volgend jaar staat hier ons droomhuis!🏡 Zo trots op ons gezin!❤️” Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANN DOMINIQUE WILTEN (@anndominique)

Trouwplannen

Dat de twee erg gelukkig zijn samen spat er vanaf, en met hun twee mooie dochters vormen ze one big happy family. Het enige wat nog lijkt te missen is een trouwring. Maarre, ziet het stel trouwen wel zitten? Danny vertelde een aantal jaar geleden aan Story dat Ann Dominique dat dolgraag zou willen en dat het bij hemzelf ook steeds meer begint te kriebelen. “Zij wilde eigenlijk eerst trouwen en dan pas aan kinderen beginnen”, zegt Danny. “Dat is anders gelopen. Maar na de tweede baby gaan wij zeker trouwen, daar hoeft niemand aan te twijfelen”, vervolgde hij.

Enne, die tweede baby, een prachtige dochter genaamd Scottie, is inmiddels al een tijd geleden geboren. Maar we moeten nog even geduld hebben. “We hadden het er laatst over dat het ons dan wel leuk lijkt als onze beide kinderen dan kunnen lopen. Maar het gaat dus zeker gebeuren!”, aldus Danny. Wij zijn benieuwd!

Bron: Grazia, Instagram @anndominique | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws