Oeh! Er is een spin-off van Legally Blonde in de maak

Gaan we Elle Woods terugzien?

Fans van Legally Blonde kunnen hun hart ophalen. De iconische film waarin hoofdpersonage Elle Woods tegen iedereens verwachting in bewijst dat beauty en brains samen kunnen gaan, krijgt namelijk een spin-off. En niemand minder dan Reese Witherspoon herself zit in de productie.

Legally Blonde

De Amerikaanse hitfilm kwam uit in 2001. Reese Witherspoon speelt in Legally Blonde de rijke, volop in roze gehulde fashionista Elle Woods, die wordt gedumpt door haar vriend omdat hij een slimme vriendin wil en dat nou niet bepaald Elle’s reputatie is. Elle is het zat om als ‘dom blondje’ bestempeld te worden, en in een wanhopige poging om hem terug te winnen besluit ze te gaan studeren aan Harvard Law School. Tegen alle verwachtingen in blinkt ze uit in al haar vakken en verplettert ze het ‘dom blondje’ stereotype. She’s more than just looks!

Derde deel

Na het succes van de eerste film kwam in 2003 ook een tweede deel én een succesvolle musicalversie uit. Reese kondigde in 2018 al aan dat ook deel drie in maak was en de planning was dat de film in 2022 in de bioscoop te zien zou zijn. Maar helaas, tot grote teleurstelling van de fans is dit niet gelukt. Over de vraag wanneer deel drie wel uitkomt, tasten we voorlopig dan ook nog in het duister.

Spin-off

Maar, er is dus ook goed nieuws! Reese Witherspoon werkt momenteel namelijk aan een spin-off die gebaseerd is op Legally Blonde. De Amerikaanse nieuws- en entertainment website E! News meldt dat de actrice de serie ontwikkelt voor Amazon MGM Studios. De eerste aflevering wordt geschreven door Josh Schwartz en Stephanie Savage, die ook verantwoordelijk was voor de hitserie The OC. Dat belooft vast een groot succes te worden. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: Legally Blonde

Laatste nieuws