Fris de zomer in met deze 3 tips

Het weer wordt steeds beter, alles staat volop in de bloei, maar de winterdip van ons afschudden lukt nog niet helemaal. Soms heb je net even dat beetje extra nodig om weer echt zin te krijgen in de zomer. Wij geven je drie tips om snel helemaal klaar te zijn voor het zomerseizoen.

Verbeteren van je huid

Je zit lekkerder in je vel als je huid in topconditie is. Tegenwoordig zijn fillers en botox steeds populairdere ingrepen om iets aan het uiterlijk te laten doen. Echter, is dit niet het enige waardoor je er jonger uit kan zien. Er zijn namelijk ook collageen boosters op de markt. Sculptra is hier een van. Deze injectable stimuleert de collageenaanmaak in de huid. Collageen is een eiwit dat essentieel is voor een stevige en gladde huid. De Sculptra behandeling voegt niks van volume toe, maar zorgt ervoor dat jouw huid zich op een natuurlijke wijze verbetert.

Standaard

Organiseren van je huis

De lentekriebels brengen vaak ook schoonmaakkriebels met zich mee. Alle oude meuk het huis uit en alles wat je houdt een goed plekje geven. Even flink met de bezem er doorheen. Wij houden er wel van als we alles een plekje kunnen geven en er overzicht is in huis. En we zijn niet de enige, alle socials staan vol met schoonmaak- en opruimcontent. Met behulp van de zogeheten organizers wordt alles tot in de puntjes ingedeeld en opgeruimd. Dat is pas lekker fris beginnen aan de zomer!

Maak het buiten mooi

Vaak worden de tuinen, balkonnetjes of binnenpleintjes in de winter een beetje vergeten. Het ziet er na zo’n regenachtig en koud seizoen dan ook niet echt verwelkomend meer uit. Dus, de eerste dag dat het lekker weer is, ga jouw buitenruimte mooi maken! Pak de hogedrukspuit en spuit al die aanslag op je tegels weg. Of ga naar een tuincentrum bij jou in de buurt om, letterlijk, de bloemetjes buiten te zetten. Zo ga je met frisse moed de zomer in!

Bron: The Body Clinic | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws