Zien: Naomi Campbell draagt bijna 30 jaar oude japon van Chanel op het Cannes Film Festival

in 1996 droeg ze deze jurk ook al!

De tweede dag van het welbekende Film Festival vond gisteren plaats in Cannes. Naomi Campbell liet aan de pers zien dat een item meer dan een keer gedragen kan worden. De Chanel-japon waarin ze verscheen op de rode loper, droeg ze bijna dertig jaar geleden ook al voor het eerst op de catwalk.

Cannes Film Festival

Ieder jaar vindt aan de zuidkust van Frankrijk het prestigieuze Cannes Film Festival plaats. Het festival trekt altijd veel media-aandacht, en de grootste filmsterren verschijnen op de rode loper. De meest toonaangevende regisseurs en acteurs zijn aanwezig tijdens dit grote evenement. Er worden grote prijzen uitgereikt, met als hoogtepunt de Gouden Palm, die wordt toegekend aan de beste film.

Naast de aandacht voor film, staan de outfits van de sterren ook altijd in de schijnwerpers. Glamour en luxe alom, dus als modeliefhebbers kunnen we ons hart ophalen aan de oogverblindende japonnen en pakken van de sterren.

Chanel-japon

Gisteravond vond de première van de actiefilm Furiosa: A Mad Max Saga plaats. Op de rode loper waren alle ogen op actrice en topmodel Naomi Campbell gericht, want ze verscheen in een wel héél bijzondere japon van Chanel. Het gaat om een zwarte sequin-japon met een doorschijnende stroken en parelsnoeren op de schouders. Campbell combineerde het item met stiletto’s met een puntige neus en statement diamanten juwelen. Beeldschoon!

Beeld: NL Beeld

Het leuke hieraan is dat ze exact hetzelfde ontwerp droeg dat ze in 1996 voor het eerst op de catwalk droeg. De beelden uit het archief deelt Naomi op haar Instagram-pagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

De japon was destijds onderdeel van de najaarscollectie in 1997 van niemand minder dan Karl Lagerfeld. Deze look staat haar nog net zo goed als bijna dertig jaar geleden, non?

Bron: US Magazine, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws