De beste looks van Cannes 2024 tot nu toe

Van custom Dior tot vintage Chanel: dit zijn onze red carpet-favorieten.

Deze week ging het jaarlijkse Festival de Cannes weer van start in het Franse kustplaatsje. Hier kwamen natuurlijk weer een hoop celebs en bekende gezichten uit de filmwereld in hun chicste outfits voor de dag. Nu we de eerste week erop hebben zitten, is het tijd voor een terugblik op onze favoriete looks!

Cannes

We schreven eerder al over het grootse openingsgala van het Filmfestival van Cannes. Voor deze prestigieuze gelegenheid zagen we de sterren flink uitpakken. Glitters, veren, volumineuze japonnetjes en peperdure juwelen – er kwam een hoop moois voorbij op de rode loper. Extra leuk: ook de Nederlandse Romee Strijd maakte hierbij indruk in een roze japon bezaaid met veren.

Looks

Maar goed, we zijn inmiddels een aantal dagen verder. En met het propvolle programma van het festival, zijn er dus alweer heel wat rode loper-momenten geweest! Zo verschenen de sterren in vol ornaat bij de premières van onder andere Mad Max: FuriosaMegalopolis en Kinds of Kindness. Van statige Armani-looks tot lieflijke Chanel-outfits, er was héél wat leuks om je fashion-minnend hart aan op te halen.

Beeld: NL Beeld

Overigens waren het niet alleen de ladies die zich hier in kunstige couture-stukken op de rode loper toonden. Hoewel veel mannelijke acteurs toch lekker safe houden met een simpel pak, pakten acteurs Barry Keoghan en Alton Mason flink uit met hun outfits.

En met zoveel beroemdheden op zo’n krap aantal vierkante kilometers, is er natuurlijk óók buiten de rode loper volop vertier. Zo willen we je deze looks van Nathalie Emmanuel (wederom in Chanel) en Hunter Schafer (in Vivienne Westwood) ook niet onthouden.

Beeld: NL Beeld

Druk programma

Het grootse festival is met al deze pracht en praal overigens nog maar nauwelijks op de helft. Tot en met 25 mei vertoeft de crème de la crème van Hollywood en omstreken in de Franse kustplaats. Wie weet: zouden er de komende dagen ook nog enkele Grimaldi’s op de rode loper verschijnen? Met zoveel glam zouden Caroline of Charlotte zich ongetwijfeld helemaal op hun plek voelen. Fingers crossed!

Bron: Page Six | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws