Bo Wilkes op sprookjesachtige wijze getrouwd op het prachtige Santorini

De Gooische Moeder en haar grote liefde Paul hebben elkaar het jawoord gegeven.

Hoewel het huwelijk van Echte Gooische Moeder Bo Wilkes en vriendlief Paul Hinfelaar al negen jaar op de planning staat, bleef de grote dag tot op heden uit. Tot nu, want de twee hebben elkaar op het magische Santorini het jawoord gegeven. Wedding bells!

Bruiloft

No words needed, just yes 🤍”, schrijft Bo onder haar post. Bo straalt in een prachtige jurk met haar kersverse man Paul aan haar zijde. Wat een knap koppel! Ook hun drie kinderen Boyd (8), Julie (6) en Loulou (4) zien eruit om door een ringetje te halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo Wilkes (@bowilkes)

Onderaan de post stromen de felicitaties van volgers en vrienden binnen. “Gefeliciteerd 😍😍”, schrijft Kae Sutherland. “Gefeliciteerd, jullie zien er prachtig uit 😍”, laat Susanna Klibansky weten en Ann Dominique schrijft: “Wauw! Wat zijn jullie mooi🤍🕊️ Gefeliciteerd!!!!!! ✨😚”. Ook Videoland laat een reactie achter: “Gefeliciteerd! We kunnen niet wachten op nóg meer beelden 😍”. En wij natuurlijk ook niet!

Ten huwelijk gevraagd

Tijdens een vakantie in Griekenland vroeg Paul Bo vorig jaar voor een tweede keer ten huwelijk. Bijna negen jaar geleden ging Paul al eerder op één knie voor Bo, waar ze toen natuurlijk ook al volmondig ‘ja’ op antwoordde. Na een lange tijd verloofd te zijn, vond Paul het dan toch tijd voor een nieuw aanzoek.

Volgens Bo stond het huwelijk al een tijd op het verlanglijstje van Paul, maar hadden ze het bewust uitgesteld. “De kinderen kwamen, er stond een verhuizing op de planning en nu zijn we ineens acht jaar verder. Daarnaast vind ik het best spannend om in het huwelijksbootje te stappen! Het hele weekend staat tenslotte in het teken van mij,” vertelde ze onlangs nog aan Grazia.

Waar Bo het meest naar uit keek? Dat was toch echt het moment waarop hun drie kinderen de ringen zouden brengen. “Zij zijn onze grootste verbintenis en nu eindelijk oud genoeg om het bewust mee te maken. Dat we straks allemaal dezelfde achternaam hebben, maakt het helemaal compleet,” vertelde Bo.

Namens de redactie van Beau Monde natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @bowilkes, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws