GTST-acteurs Bertrie Wierenga en Dorian Bindels verwachten een kindje

Babynieuws!

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels kwamen onlangs met ontzettend leuk nieuws. Het GTST-koppel laat weten in verwachting te zijn van een kindje! Op Instagram brengt het stel trots het nieuws naar buiten.

In verwachting

OH MY GOD! Wij worden papa en mama… YIHAAAAA”, schrijft Bertrie onder twee foto’s van het stel. Op beide kiekjes hebben de twee hun handen op de buik van Bertrie. Ook kan een beetje humor natuurlijk niet ontbreken bij Bertrie en Dorian, ze staan dan ook beiden op de eerste foto met een speen in hun mond. Ha!

Het stel kan rekenen op een hoop felicitaties van volgers en vrienden. “💖🩵 Één ding is zeker; deze baby krijgt de allermooiste ogen 😍😍”, reageert een volger. “JAAAAAA😍😍 GEFELICITEERD”, reageert mede Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Noa Zwan. Ook Bettina Holwerda reageert met: “Wat fantastisch, gefeliciteerd!!!! ❤️” en ook Everon Hooi laat een reactie achter: “😍 👼🏼😍”.

Namens Beau Monde feliciteren wij het koppel met dit heugelijke nieuws!

GTST

Bertrie verwacht haar eerste kindje, maar heeft straks toch al een klein beetje ervaring met haar rol als moeder. Shanti, het personage dat de actrice speelt in GTST, is er namelijk net achter gekomen dat zij in verwachting is. In de zomercliffhanger van dit seizoen is het nog onduidelijk of Richard of Rik de vader van haar kindje zal zijn. Enne, uit de reacties blijkt dat de fans van GTST daar maar al te graag op inspelen.

“Kijk van harte! Het is dus gelukkig niet van Richard van Nooten” en “Gefeliciteerd!!! Dan is het dus toch niet van Richard van Nooten 😂😂😂”, klinkt het in de reacties. “Plottwist in GTST. Daan Stern is de vader van Shanti’s baby 😜”, reageert iemand. Ha! Daan Stern werd gespeeld door Dorian – die toch echt de vader lijkt te zijn.

Bron: Instagram @bertriewierenga, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws