De Weekendtips van Beau Monde

Van culinaire hotspot tot fantastisch dansspektakel: dit wil je niet missen.

Na een lekker lang weekend van de zon genieten, zien de komende dagen er toch iets minder zomers uit. Maar dat betekent niet dat je je dit weekend hoeft te vervelen! Beau Monde zet de allerleukste tips voor je op een rijtje.

Laat je verleiden door The Siren

Bij Beau Monde zijn we niet vies van een beetje decadentie. More is more, nietwaar? Daar sluit de nieuwe culinaire hotspot The Siren, die afgelopen week de deuren opende aan de gloednieuwe boulevard van het Rokin, goed op aan.

The Siren laat gasten kennismaken met de uitbundige weelde, extravagantie en uitmuntende cuisine die het Mediterrane gebied rijk is. Een verleidelijk aanbod van gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland wordt geserveerd binnen een volstrekt uniek concept waar service, ambiance en kwaliteit voorop staan. Of je nu geniet van een ontspannen lunch met oesters en rauwe vis, of de hele nacht danst op de klanken van livemuziek en dj’s; niemand kan de lokroep van The Siren weerstaan. Hier reserveer je je tafeltje.

Reis in stijl met AY Studios

Met de zomervakantie aan de horizon, is dit hét moment om jezelf te trakteren op een fijne nieuwe tas, nietwaar? En als zo’n nieuw accessoire dan een duurzaam randje heeft, is dat natuurlijk helemaal leuk meegenomen. AY Studios, voorheen bekend als James Ay, heeft onlangs een gloednieuwe collectie tassen onthuld, die gemaakt zijn van gerecycled nylon. Deze tassen zijn niet alleen bedoeld voor avonturiers, maar ook voor milieubewuste reizigers die streven naar een duurzame toekomst. Bovendien passen deze natuurlijk perfect bij de stijlvolle AY Studios-zonnebrillen.

james ay

Deze duurzame tassen zijn bovendien voorzien van meerdere handige vakken om al je essentials in op te bergen, én zijn ze beschikbaar in verschillende handige formaten en tijdloze kleuren. Kortom: een echte must-have voor al je vakantieplannen!

Geniet van Edward Scissorhands in Carré

Edward Scissorhands is natuurlijk een absolute klassieker. Maar volgende week kun je van dit verhaal genieten als nooit tevoren: choreograaf Matthew Bourne heeft het moderne sprookje namelijk omgevormd tot fantastisch dansspektakel.

Van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni keren de Britse topchoreograaf en zijn getalenteerde dansgezelschap, New Adventures, terug in Carré om dit bijzondere verhaal met een wervelende balletshow tot leven te doen komen. Na uitverkochte voorstellingen in Amerika, Australië, Korea en Japan strijkt het sprookje nu dus eindelijk neer in Amsterdam. Er zijn au moment nog tickets beschikbaar, maar wacht vooral niet te lang met het plannen van een bezoekje. Verschillende shows zijn inmiddels namelijk al (bijna) uitverkocht! Hier vind je meer informatie over de show en bestel je meteen je eigen kaartjes.

Kijktips

Blijf je liever lekker binnen om zo de buien te ontwijken? Zet dan de popcorn maar klaar! Er is namelijk volop leuks verschenen op onze favoriete streaming-diensten afgelopen week, en er staat nog veel meer leuks op de planning voor de komende dagen!

Zo is vandaag de Amerikaanse versie van The Golden Bachelor verschenen op Videoland. Onlangs werd aangekondigd dat deze show ook naar Nederland komt, maar tot het zover is, kun je je dus eerst vermaken met deze afleveringen.

Ga je liever voor een gezonde dosis aristocratendrama? Dan zit je goed met de speelfilm Tulip Fever, die zaterdag verschijnt op Netflix. Voor een flinke dosis avontuur kun je vanaf morgen terecht bij Netflix, waar dan de film Atlas verschijnt met een hoofdrol voor niemand minder dan Jennifer Lopez.

Meer trek in een muzikaal feestje? Op HBO Max is vanaf zaterdag de Gaga Chromatica Ball te zien, een concertopname van Lady Gaga’s concert in het Dodger Stadium.

Vervelen is er dus in elk geval niet bij dit weekend!

Headerbeeld: Adobe Stock

 

Laatste nieuws