Glamour met een knipoog

[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op een prachtige Amazonite-ketting van Sparkling Jewels

Sparkling de zomer door!

Je hebt je zomercollectie van zolder gehaald en je favoriete zomerjurkje aangetrokken. Natuurlijk mogen kleurrijke sieraden daarbij niet ontbreken! Gelukkig is er de nieuwe collectie Whispers of Summer Glow van Sparkling, die elke zomer outfit compleet maakt met een bijpassend setje sieraden.

Sparkling Jewels

We zijn groot fan van het mixen en matchen van onze sieraden – en wat blijkt? Ook Sparkling weet hoe heerlijk het is om voor elke gelegenheid je sieraden op je outfit af te kunnen stemmen. Daarom hebben ze eindeloze opties om deze te combineren. Van een uitgebreide armbanden stack tot het creëren van een unieke combinatie met oorbellen of kettingen met verwisselbare edelstenen die net zo trendy, kleurrijk, of subtiel zijn als jij.

Het principe is simpel: het begint allemaal met de de Essentials. Deze juweeltjes staan aan de basis van je look en zo kun je ze dus ook los dragen. Een andere optie is om ze te combineren met verschillende hangers en/of kleuren edelstenen. In hun handige Mix & Match Studio zie je hoe dit in z'n werk gaat en kun je deze heel makkelijk zelf visueel samenstellen.

Zomers Amazonite

Deze week mogen we in samenwerking met Sparkling 2 x één prachtige goudkleurige Rich Green Amazonite Kralenketting verloten.

Deze ketting bestaat uit kleine kraaltjes van goudkleurige beads in combinatie met Rich Green Amazonite en is als subtiele basic ketting los te dragen, of met een bijpassende edelstenen hanger, of andere kleurrijke stenen uit dit seizoen. Ook is dit

de perfecte ketting om mee te layeren samen met de andere Essential-kettingen van Sparkling tot jouw gewenste look.

Winnen!

Wil je kans maken op deze prachtige zomer must-have? Dan hoef je hieronder alleen maar je gegevens in te vullen om kans te maken! Over een week sluit de actie, en loten wij de twee gelukkige winnaars van deze Rich Green Amazonite Kralenketting.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 14 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SOPR en Sparkling Jewels zullen delen als je wint.