Sweet revenge: zó namen celebs wraak op hun (ex-)partner

Van zijn bankrekening plunderen tot in zijn schoen poepen.

Niets is zoeter dan de smaak van wraak. Althans, volgens de negen celebs die in de nieuwste Beau Monde vertellen hoe ze zich van hun vurigste kant lieten zien toen ze werden gekwetst door hun (ex-)partner. We nemen je mee in de revenge-verhalen van Satsuki Mitchell, Brandi Glanville en Tiffany Haddish.

Big spender

Vijf jaar lang was de Amerikaanse filmproducente Satsuki Mitchell (45) gelukkig met Daniel Craig, totdat ‘James Bond’ haar van de ene op de de andere dag dumpte. ’s Ochtends was hij naar de set van film Dream House gegaan alsof er niets aan de hand was, ’s avonds kwam hij niet thuis. Een ongeruste Satsuki heeft urenlang gebeld en geappt, maar kreeg ’m niet te pakken. Totdat Daniel tegen middernacht van zich liet horen: het was uit. Omdat hij tijd voor zichzelf nodig had, aldus de acteur. Omdat hij al zijn tijd wilde doorbrengen met zijn tegenspeelster Rachel Weisz, aldus een goede vriend van Craig die ze later te pakken kreeg. Satsuki, die de beschikking had over Daniels creditcard, trommelde de volgende dag vijf vriendinnen op en het zestal ging woest shoppen. In één weekend hebben de dames er één miljoen euro doorheen gejaagd. Topprestatie!

Slice festijn

Dit kan zó in een country song! Met in de hoofdrol Boze Vrouw Brandi, bekend van ‘The real housewives of Beverly Hills’, die ontdekte dat haar man Eddie Cibrian, met wie ze tien jaar getrouwd was, een affaire beleefde met zangeres LeAnn Rimes. Brandi (51) reageerde zich met een groot en scherp keukenmes af op de favoriete Harley-Davidson van Eddie. Banden lek, zadel stuk, koplamp eraf. Opmerkelijk detail is dat de blondine eerst haar schoonmoeder belde om te vragen of het vernielen van de motor een goed plan was. Waarop Eddies moeder zei dat Brandi haar goddelijke gang moest gaan. Go momma!

Holy shit

Net als we denken dat we alles gehoord hebben, neemt Tiffany (44) het woord. In haar memoires The Last Black Unicorn bekent de actrice en comédienne doodleuk dat ze in het favoriete paar Jordans van haar ex gepoept heeft toen ze ontdekte dat hij haar had bedrogen met een andere vrouw. Tiffany had zelfs gepland wat ze de dag ervoor zou eten, om de ervaring zo onplezierig mogelijk te maken. “Ik heb veel maïs naar binnen gewerkt. En die had ik niet goed gekauwd. Ik vond het de ultieme wraak omdat hij een shit karakter had.” Fijntjes: “Ik weet dat ik gek ben, maar ik wilde iets boosaardigs doen zonder dat ik de bak in zou gaan.”

Dit artikel is afkomstig uit de allernieuwste Beau Monde, waarin je ook leest over de revenge-verhalen van Megan Fox, Garcelle Beauvais, Amber Rose, Nicki Minaj, Taylor Swift en Iggy Azalea. Nu in de winkels! 

Tekst: Sandra ten Brink | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws