Maakt het leven mooier

De Weekendtips van Beau Monde

Van genieten in Groningen tot relaxen in Rotterdam.

Milan, Italy - February, 21, 2024: woman wears Fendi Origami, fashion blogger outfit details

Eindelijk laat 't zonnetje zich wat meer zien, en daarom hebben wij meteen de zomer in onze bol! Nog geen plannen dit weekend? Met deze leuke weekendtips is binnen blijven geen optie!

Shop de nieuwe Ulla Johnson x Sisley-collectie

Als glamourpoezen hebben we beauty en fashion natuurlijk hoog in het vaandel. Bijzonder fijn nieuws dus, dat het New Yorkse label Ulla Johnson de handen ineen heeft geslagen met beautymerk Sisley Paris.

Speciaal voor deze samenwerking is er een limited edition variant van Ulla Johnsons signature Wave bag gecreëerd. Deze is gevuld met enkele fijne Sisley-musthaves, zoals de Black Rose Cream Mask, de Black Rose Eye Contour Fluid, de All Day All Year anti-aging formule, en de Nutritive Lip Balm.

De Ulla Johnson x Sisley-collectie shop je bij Maison Sisley of online.

Geniet van de nieuwe smaken Ben & Jerry's

Morgen begint officieel de zomer, en dat vieren we in style met één van de heerlijke nieuwe smaken van Ben & Jerry's. Zo introduceert het legendarische ijsmerk de heerlijke Spectacu-loveeen knapperige match made in cookie heaven. Deze pints zitten vol zoet roomijs met speculaas, karamel-kaneelkoekjes, en karamel-kaneel swirls.

Bovendien is er de Sunny Honey Home, een variatie met een heel bijzonder randje. Deze fijne smaaksensatie is namelijk samen met ondernemers met een vluchtelingenachtergrond gecreëerd. De opbrengst van deze unieke smaak is bestemd voor startende ondernemingen die door vluchtelingen worden geleid. Sunny Honey Home bestaat uit roomijs met citroensmaak, met honingkaramelsaus en koekstukjes met citroensmaak. Jummm!

De nieuwe smaken Ben & Jerry's zijn verkrijgbaar bij alle grote supermarkten. Geniet ervan!

Geniet van de zon op een Rotterdams terrasje

Rotterdam heeft er sinds januari een nieuwe foodcourt bij! Station Bergweg is een collectief van twaalf Rotterdamse horecaondernemers en gevestigd in het oude station aan de Bergweg, onder de voormalige Hofpleinlijn. Bovenop Station Bergweg is onlangs de Dakbar geopend, een terras van 300 vierkante meter op het monumentale spoorviaduct.

Op deze unieke locatie kun je genieten van een hapje en een drankje, allerhande evenementen, en live muziek. Leuk detail: in 2025 wordt het viaduct getransformeerd tot het langste stadspark van Nederland en wordt het terras hier onderdeel van.

Shop, proef en geniet in Groningen

Dit weekend kun je in Groningen je vintage fashion- en cultuurminnend hart ophalen. Op het suikerterrein vindt namelijk de Markt van het Noorden plaats. Je kunt hier je ogen uitkijken op het drie hectare grote festivalterrein, en genieten van de vele kramen die handgemaakte, lokale, organische, vintage, vinyl of andere creatieve producten aanbieden. Of strijk neer op het Biergarten-terras!

View this post on Instagram

A post shared by @marktvanhetnoorden

Extra fijn: toegang en parkeren bij het terrein zijn hart-stik-ke gratis.

Waar:

Suikerlaan 2, Groningen

Wanneer:

Zaterdag 22 en zondag 23 juni, 11.00 – 18.00 uur.

Maak je klaar voor de zomer

Volgende week wordt het eindelijk zomer in Nederland! Hoogtijd dus om je summer ready te maken. Ruim je kledingkast op, sla ijsjes in en schaf eventueel nieuwe spullen aan. Nog op zoek naar slippers? Deze slippers die tot stand zijn gekomen tussen Dolce&Gabanna en Havaianas zijn wel heel leuk! Te bestellen via dolcegabbana.com & havaianas.com.

Kijktips

Heb je na een dag shoppen of culinair genieten behoefte aan een momentje om bij te komen op de bank? Dan zit je goed met deze fijne kijktips! Zo is vanaf vandaag de speelfilm Challengers te zien op Pathé Thuis, met een hoofdrol voor niemand minder dan it girl Zendaya. Op Netflix is deze week bovendien de romantische film Emma verschenen, de klassieker die gebaseerd is op een boek van Jane Austen.

Ten slotte kan het je bijna niet ontgaan zijn dat het tweede seizoen van House of the Dragon deze week van start is gegaan op HBO Max. Voor een hoop spanning, sensatie en royal drama in fantasy-setting zit je hier goed.

Voor welke serie zet jij de popcorn vast klaar?

Lifestyle
  • Beeld: NL Beeld