Fabulous Friday: maak 2x kans op een Correct & Protect Serum Broad Spectrum SPF van Murad t.w.v. €86

Beschermd én verzorgd van de zon genieten.

Ein-de-lijk is het écht zomer! We genieten massaal van de zon aan het strand, in de achtertuin, of op het terras – bij voorkeur met een ijskoud drankje binnen handbereik. Maar minstens zo belangrijk als een stijlvol zomerjurkje of een goede zonnebril is natuurlijk een fijne SPF. En daarom verloot Beau Monde deze week twee exemplaren van de Correct & Protect Serum Broad Spectrum SPF 45 van het toonaangevende label Murad.

Veilig en beschermd

Als glamourpoes met een neus voor selfcare weet je het ongetwijfeld al: een goede SPF is elke dag een must. Helemaal nu de zomerzon (eindelijk maar toch) tevoorschijn is gekomen, is het belangrijk dat je niet onbeschermd de deur uitgaat. Uv-stralen kunnen namelijk ontzettend nare gevolgen hebben voor je huid én je gezondheid.

De Correct & Protect Serum Broad Spectrum SPF 45 van Murad helpt je hier een handje bij. Deze transparante SPF op minerale basis beschermt tegen UV-straling – zónder witte waas, maar mét verschillende verzorgende ingrediënten. Deze breedspectrum zonbescherming behoedt je voor zowel UVA als UVB-stralen, en is bovendien geschikt voor de gevoelige huid of een huid met eczeem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Murad Skincare (@muradskincare)

Extra fijn: Murad begrijpt dat je huid anno nu ook wel wat bescherming kan gebruiken tegen de dagelijkse uitlaatgassen, fijnstof, en andere verontreinigende deeltjes in de lucht. Hiervoor zijn de Correct & Protect Serum Broad Spectrum SPF 45 en de City Skin Age Defense SPF 50 samen een krachtig duo!

Verzorgd huidje

Daarnaast vermindert de carotenoïdtechnologie zichtbare verkleuringen, zorgt bietenextract voor een snelle hydratatie, en stimuleren vitaminen C en E de collageenproductie om fijne lijntjes tegen te gaan. Bovendien zorgt de toevoeging van niacinamide voor een egalere teint en verbeterde huidtextuur.

Ten slotte is dit serum geschikt om onder je make-up te dragen door de lichte formulering. Zo kun je even stralend als altijd over het terras of de boulevard flaneren!

Winnen

Kan jouw perzikhuidje nu ook wel zo’n extra dosis bescherming gebruiken deze zomer? Dan hoef je alleen maar hieronder je gegevens in te vullen! Wij verloten onder alle inschrijvingen twee exemplaren van de Correct & Protect Serum Broad Spectrum SPF 45, ter waarde van €86,50.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 5 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met FS Agency en Murad zullen delen als je wint.

Laatste nieuws