Fabulous Friday: maak 5x kans op een set solid Lush-producten à €120

Goed voor jezelf, én voor moeder aarde.

Deze week is Plastic Free July begonnen, een maand waarin we stilstaan bij de impact die al onze plastics op de planeet hebben. Maar juli is natuurlijk ook de maand van zon, zee, en vakantie! Beau Monde heeft de handen ineengeslagen met Lush voor een fijn verwenpakket dat volledig bestaat uit solid producten. Wel zo handig voor op reis, en wel zo fijn voor moeder aarde!

Lush

Al jarenlang zet Lush, het toonaangevende cosmeticamerk, zich in voor een mooiere planeet. Van sociale ongelijkheid tot milieubehoud – Lush heeft zich door de jaren heen hard gemaakt voor allerlei verschillende goede doelen.

Zo was oprichter Mark Constantine, met zijn strikte anti-dierproefbeleid een inspiratie voor de rest van de cosmetica-sector. Ook nu we over de hele wereld stilstaan bij alle euvel die door plastics worden veroorzaakt, laat Lush van zich horen. Zij zetten zich namelijk al jarenlang in voor de goede zaak, met herbruikbare verpakkingen, verpakkingsvrije of zelfs zelfconserverende producten.

Solid producten

Natuurlijk gaat dat op de manier die we van Lush gewend zijn: niet met droge statements of zakelijke rompslomp, maar met speelse producten waar we zelf volop van kunnen genieten! Van de iconische bath bombs tot innovatieve solid shampoos of serums – met Lush zorg je tijdens deze verpakkingsvrije maand goed voor jezelf én voor de planeet!

Het pakket dat we mogen weggeven bestaat uit acht bijzonder fijne vaste beauty-producten, die jou deze zomer helpen stralen:

Zo beginnen we met de shampoo bar Honey I Washed My Hair, die zorgt voor verzorgde en frisse lokken met de milde geur van honing en sinaasappelolie. Hier krijg je bovendien een mooi bewaarblikje bij, zodat deze shampoo bar extra lang meegaat. Voor de perfecte coupe gebruik je vervolgens de American Cream conditioner, die met hints van aardbei, sinaasappel, agave, en tarwegluten op natuurlijke wijze zorgen voor zachte, bouncy lokken.

Ook voor je gezicht vind je volop fijns in dit mooie pakket. De heerlijke Charcoal-zeep met rozen- en sandelhoutgeur reinigt je huid grondig en tóch zacht voor een stralende snoet. Ook het solid gezichtsserum Full of Grace is onderdeel van het pakket. Deze gezichtsolie voedt je huid zonder ‘m vettig te maken, en helpt je huid te kalmeren met ingrediënten als blauwe kamille, kalamijn, en portobello.

Ook het vrolijke bijtje Scrubee mag niet ontbreken in dit weelderige selfcare-pakket. Met ingrediënten als gemalen kokosschil en amandelen voorzie je je huid van een milde scrub, en de honing en cacaoboter zorgen voor een zijdezacht gevoel. Fris de dag doorkomen? Dan is de heerlijke Aromaco-deodorant onmisbaar met z’n heerlijke patchouli-geur.

Voor een ultiem selfcaremoment is er de Cold Water Soother, een heerlijke bath bomb met geuren als eucalyptus, cypres, en donkere Sumatraanse patchoulie-olie. Deze bath bomb is bovendien speciaal ontwikkeld om ook te werken in koud water. Perfect voor de broodnodige afkoeling na een middag in de zomerzon! Ten slotte verwen je jezelf met de Therapy¿ massage bar, die de heerlijke geuren combineert van Neroni-olie, lavendel, en sinaasappel.

Extra mooi meegenomen: solide beauty-producten meenemen op vakantie scheelt een hoop gedoe op het vliegveld. Geen last-minute paniek over skincare-producten die niet in een doorzichtig zakje zitten!

Winnen

Mocht jij nu ook wel oren hebben naar zo’n héérlijk Lush-pakket om jezelf op reis (of gewoon thuis) mee te verwennen? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wie weet kun jij deze verpakkingsvrije krachtpatsers binnenkort op jouw beauty-plankje uitstallen!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 12 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Lush zullen delen als je wint.

Laatste nieuws