Glamour met een knipoog

De Weekendtips van Beau Monde

Van must-see tot beauty releases: dit wil je niet missen.

Waiting for taxi. Full length of a young happy fashionable woman with shopping bags wearing long summer dress and high heel shoes standing on the road outdoors

Of je nu wilt genieten van het weekend op een sfeervol terras, liever binnen blijft met een goede film, of zin hebt om de leukste nieuwe releases op beauty- en fashiongebied te shoppen: je hoeft je niet te vervelen de komende dagen! Beau Monde zet as usual de allerleukste tips voor je op een rijtje.

Kijk je ogen uit bij Fabrique des Lumières

Heb je eerder dit jaar de fantastische expositie Destination Cosmos bij Fabrique des Lumières gemist? Dan hebben we goed nieuws! Deze zomer komt de tentoonstelling, waarin je je begeeft tussen mega-projecties met beelden van CNES, NASA en ESA, in de 4000 m2 grote Zuiveringshal van de Westergasfabriek. Ideaal voor een date night tussen de sterren! Elke bezoeker ontvangt bovendien een gratis drankje van brouwerij Troost – voor de Amsterdamse locals natuurlijk geen onbekende naam.

Extra leuk: Destination Cosmos is 's avonds te zien, want overdag geniet je bij Fabrique des Lumières van de tentoonstelling Hollandse Meesters, waarbij je dwars door de schilderijen van onder anderen Van Gogh, Vermeer en Rembrandt wandelt. Een perfect idee voor een dag vol kunst en verwondering! Tickets reserveer je hier.

Waar:

Fabrique des Lumières, Pazzanistraat 37, Amsterdam

Wanneer:

Vanaf 7 juli tot en met 31 augustus, elke dag.

10.00 – 17.00: Hollandse Meesters

17.15 – 20.00: Destination Cosmos

Maak van elke dag een good hair day met ghd

Ben jij klaar voor een haarrevolutie? Het toonaangevende merk ghd heeft deze week de ghd Duet Blowdry gelanceerd, een gebruiksvriendelijke styler voor dat va-va-voom volume waar we allemaal van dromen.

Deze innovatieve 2-in-1 föhnborstel transformeert nat haar moeiteloos naar een silky smooth, volumineuze blow dry finish zonder beschadiging door warmte, zonder pluizende plukken, maar met een gezonde, glanzende finish. De unieke Heat-Air Xchange Technologie zorgt ervoor dat de borstelkop actief wordt verwarmd, en controleert daarbij maar liefst 400 keer per seconde de temperatuur voor optimale hittebescherming. Leuk extraatje: dat bespaart je ook nog eens een hoop energie in vergelijking met een klassieke haardroger. Je shopt de ghd Duet Blowdry hier.

Geniet van de zomer met Veuve Clicquot bij W Hotels Amsterdam

Gedurende de zomer maanden is het WET Deck van W Amsterdam volledig ondergedompeld in Veuve Clicquot-stijl en zijn er verschillende zomeractiviteiten waar je van kunt genieten. Zo zijn er optredens van DJ’s die de beste house muziek draaien, champagne tastings, zorgvuldig samengestelde picknickmanden vol exquise hapjes om van te genieten, én wordt de nieuwe Rich Cuvée van Veuve Clicquot geschonken.

Met dit heerlijke programma, een rooftop-zwembad, en een uitzicht over het Koninklijk Paleis en de Dam, is dit luxe dakterras van W Amsterdam een regelrechte must-visit voor deze zomer. Voor meer informatie en tickets voor de events: houd de Instagram-pagina van W Amsterdam in de gaten.

Waar:

W Amsterdam, Spuistraat 175, Amsterdam

Wanneer:

All summer long!

Voetjes van de vloer met Kylie Minogue

Heb je net Padam Padam uit je hoofd, komt Kylie Minogue alweer met haar volgende hit! Vandaag heeft zij haar gloednieuwe nummer My Oh My uitgebracht, een aanstekelijk electro-popnummer waarvoor de Australische popprinses de handen ineen heeft geslagen met Bebe Rexha en Tove Lo. Perfect om je weekend mee te starten, of dat nu of la-la-later is!

Kijktips

Goed, je hebt een heerlijke expositie gehad, je haar zit fantastisch, je hebt genoten van de meest exquise hapjes en champagne, én hebt lekker je zorgen eruit gedanst op Kylie's nieuwste hit. Eenmaal thuis, wil je natuurlijk weer helemaal tot rust komen. Op de verschillende streaming-diensten is gelukkig genoeg leuks verschenen om mee bij te komen.

Zo is vandaag op Videoland het tweede seizoen van B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? verschenen. Zet de popcorn maar klaar!

Eerder deze week is bovendien de nineties klassieker Clueless verschenen op Netflix, en op HBO Max kun je nu genieten van het eerste seizoen van De Frogers: Happy Campers, waarin we de familie Froger volgen wanneer zij in een bonte stoet caravans en kampeerwagens richting Zuid-Engeland vertrekken. Dat belooft veel goeds, non?

Fijn weekend!

Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Beeld: Adobe Stock