Glamour met een knipoog

Fashiontrends voor dames: wat is jouw stijl voor deze zomer?

In de zomermaanden willen veel mensen de boel even de boel laten en zichzelf in de vakantiemodus zetten. Dat wil echter niet zeggen dat je er niet verzorgd uit wilt blijven zien. Stel jezelf eens de vraag: wat draag ik graag en waar voel ik me comfortabel in? De vakantie is bij uitstek de periode van niets moeten en lekker genieten. Laat dat dan ook blijken in je kledingstijl door te kiezen voor comfort. Aan stijl hoef je daarbij uiteraard niets in te leveren.

Breng de vakantiesfeer naar eigen land

Van oudsher trekken veel Nederlanders in de zomervakantie naar Mediterrane bestemmingen. Maar met de temperaturen zit het bij ons ook wel snor, dus voor het mooie weer hoef je echt niet ver te reizen. Het kledingmerk Summum bewijst dat je die Mediterrane sfeer ook heel goed naar eigen land kunt halen. Voor de collectie van 2024 liet men zich dit voorjaar duidelijk inspireren door de kleuren en sfeer op het eiland Mallorca. Je waant je echt in zuidelijke oorden, terwijl je gewoon lekker in eigen land geniet!

Bijpassend schoeisel

Is het lastig om bij vrijetijdskleding goed bijpassend schoeisel te vinden? Welnee! Bedenk hierbij wel dat je zeker in de zomermaanden op het gebied van schoeisel beslist voor kwaliteit moet gaan. Als je tijdens een vakantie regelmatig deelneemt aan excursies of in eigen omgeving wat vaker wandelt, zul je meer kilometers maken en dan is comfortabel een absolute must. In de nieuwe collectie van Schollvind je de meest uiteenlopende ontwerpen, van zeer neutraal in kleur en vorm tot tamelijk uitbundig om echt de show te stelen. Het feit dat dit merk al meer dan een eeuw bestaat en door een podoloog is ontwikkeld, zegt al voldoende over de kwaliteit, toch?

Polkadot is terug

Op vrijwel elk grote mode-evenement van dit jaar was hij er weer: de polkadot. De vrolijke stippels kom je tegen op topjes, broeken en rokken, maar ook op jasjes! En denk daarbij vooral niet alleen aan kleine stippeltjes, want het mogen gerust joekels zijn. Exemplaren met een doorsnee van meer dan tien centimeter, vaak gecombineerd met stippen van kleinere omvang, zijn beslist geen uitzondering. Vaak uitgevoerd in zwart-wit, maar ook dat is allang geen vanzelfsprekendheid meer. En ach, laten we eerlijk zijn: het staat natuurlijk supervrolijk en laat zich daarnaast ook uitstekend met andere items combineren!

Beeld: Pexels

Lifestyle
  • Beeld: Pexels