Glamour met een knipoog

[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op een set Dore Rooibos Cosmetics Essentials t.w.v. €151

Een natuurlijk stralende huid!

We willen goed voor onszelf zorgen, maar ook willen we graag zo lang mogelijk kunnen genieten van al het moois dat onze planeet te bieden heeft. Met Dore Rooibos Cosmetics sla je twee vliegen in één klap! Deze eco-friendly skincare-producten helpen je huid stralen met de natuurlijke kracht van rooibos – en Beau Monde mag twee sets met een selectie van hun Essentials verloten onder haar lezers.

Dore Rooibos Cosmetics

Bij rooibos denk je misschien meteen aan een fijne kop thee – maar dit krachtige plantje heeft nog véél meer in huis! Zo kan rooibos de schadelijke invloeden van vrije radicalen helpen afremmen. Dit betekent dat je tekenen van vroegtijdige huidveroudering worden tegengegaan, en dat willen we natuurlijk allemaal wel.

De rooibos die je terugvindt in de producten van Dore is zogenaamd groen rooibos-extract, en dat is nét even wat anders dan de gefermenteerde variant waar je thee van trekt. Je kunt dit bijvoorbeeld vergelijken met het gebruik van een theezakje op de huid – een lifehack waar menig glamourpoes bij zweert.

Extra fijn aan de lijn skincare-producten van Dore is dat zij voor alle huidtypes geschikt zijn, óók de gevoelige huid. De milde formules bevatten naast rooibos ook allantoïne en panthenol, die samen garant staan voor een verzachtende, herstellende en verzorgende werking op de huid. Bovendien zijn alle producten van Dore Rooisbos Cosmetics vegan en voorzien van een ecovriendelijke verpakking.

Essentials

Beau Monde heeft nu de handen ineengeslagen met Dore Rooibos Cosmetics om twee sets met een selectie van deze Essentials te verloten onder haar lezers. In deze kit vind je een facewash, toner, lightweight dagcrème, kalmerend masker, zachte scrub en een diep voedende crème.

De Rooibos Deep Clean Face Wash verwijdert make-upresten en onzuiverheden, waardoor de huid fris aanvoelt. Bovendien hebben de antioxidanten een verzachtende werking die de huid helpen herstellen. Deze milde reiniging kun je zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken.

Na deze reiniging is de Rooibos Soothing Face Toner de ideale volgende stap. Het helpt om de laatste restjes make-up en vuil te verwijderen. Dankzij antioxidanten en herstellende ingrediënten voelt de huid niet alleen zijdezacht aan, maar krijgt het ook die verfrissende boost.

De Rooibos Lightweight Day Cream Energy Booster heeft een lichte textuur maar levert toch krachtige huidverzorging dankzij het groene rooibos- en algenextract. Bovendien zit er baobabextract in, een stofje dat klinisch bewezen de productie van collageen verhoogt.

Het zijdezachte Rooibos Calming Face Mask werkt kalmerend voor de huid, en zorgt voor een stralende huid door de toevoeging van kokosolie, shea- en cacaoboter en natuurlijk puur rooibosextract.

De Rooibos Gentle Face Scrub bevat geen microplastics, maar maakt gebruik van het natuurlijk ingrediënt perlite en fijne stukjes cranberrypit voor een zachte verwijdering van dode huidcellen.

Ten slotte is er de intensief hydraterende Rooibos Nourishing Face Cream 24H, die je huid zowel overdag als 's nachts diep verzorgt en fijne lijntjes vermindert. Verrijkt met baobabextract geeft deze crème een extra boost aan je huid.

Winnen

Wil jij nu ook kans maken op deze heerlijke set Essentials? Dan hebben we goed nieuws: Beau Monde mag namelijk twee van deze pakketten verloten onder haar lezers! Hier hoef je maar één ding voor te doen: het formulier hieronder invullen. Uit alle inzendingen loten wij twee gelukkige winnaars.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 19 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Maison PR en Dore Rooibos Cosmetics zullen delen als je wint.