Maakt het leven mooier

[Gesloten]Fabulous Friday: maak 5x kans op unieke 'It Ends With Us' goodies en tickets

Dit wil je niet missen!

We hebben er lang op moeten wachten, maar volgende week is het dan ein-de-lijk zover: dan verschijnt de film It Ends With Us in de bioscoop! En om dit heuglijke feitje te vieren, mag Beau Monde vijf fijne pakketten met goodies en tickets verloten onder haar lezers. Lees gauw verder om erachter te komen hoe je kans kunt maken.

It Ends With Us

Dit boek van Colleen Hoover is natuurlijk een absolute bestseller geworden, dus dikke kans dat je al weet hoe het plot in elkaar zit. Maar om je geheugen op te frissen: It Ends With Us vertelt het meeslepende verhaal van Lily Bloom (gespeeld door Blake Lively), een vrouw die na een traumatische jeugd opnieuw wil beginnen in Boston, waar ze hoopt haar droom van een eigen bloemenzaak waar te maken. Bij toeval ontmoet ze de charmante neurochirurg Ryle Kincaid (Justin Baldoni) met wie ze meteen een klik heeft. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar na een tijdje krijgt Lily een kant van Ryle te zien die haar aan de relatie van haar ouders doet denken.

Als Lily’s eerste grote liefde Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) ineens weer opduikt in haar leven, komt haar relatie met Ryle onder grote druk te staan. Lily beseft dat ze moet leren vertrouwen op haar eigen kracht om een onmogelijke keuze te maken die bepalend is voor haar toekomst.

https://www.youtube.com/watch?v=P1_5kAXoVCk

Goodies

Goed, heb je zelf het boek nu al tig keer van kaft tot kaft uitgelezen om lekker bij weg te huilen/zwijmelen/lachen? Snappen we! Voor de fans van de serie hebben we daarom een ontzettend leuke winactie: naast twee tickets voor de film, win je namelijk ook nog een unieke tote én een beautykit met onder meer een set kaarsjes, een vijl en een oogmasker voor je welverdiende schoonheidsslaapje. Selfcare ten top!

Winnen, winnen, winnen

Wil jij nu ook kans maken op één van deze fijne sets met goodies? Het enige wat je hoeft te doen om mee te loten, is hieronder je gegevens achterlaten. De winnaars ontvangen vanzelf bericht!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 9 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.