Maakt het leven mooier

De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

PFW - Street Style

Flaneren over de boulevard, op een terrasje genieten van een glas rosé, of lekker in je eigen achtertuin genieten van een goed boek. Misschien heb je al heel veel leuke plannen voor het komend weekend. Beau Monde tipt je bovendien graag een aantal leuke evenementen, hotspots en shoptips die je dit weekend niet wilt missen. Geniet ervan!

Geniet van de Oost-Mediterraanse keuken bij NENI Amsterdam

De fijnproevers kennen NENI Amsterdam al – in 2019 opende dit sfeervolle restaurant de deuren aan het Stadionplein. Dit familiebedrijf – NENI staat voor de initialen van Haya Molcho's zonen – is ooit begonnen op de Naschmarkt in Wenen, maar is tegenwoordig een geliefde culinaire bestemming met locaties in Duitsland, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Denemarken...én dus in ons eigen Amsterdam!

Haya's motto luidt eating is no art, but a passion, en dat proef je hier. De Oost-Mediterraanse keuken staat bekend om mezze en andere gerechten met de rijke smaken van zongerijpt fruit, frisse groenten en een overvloed aan verse vis en schaaldieren. De balagan-stijl diners hier zijn dan ook even smaakvol als gezellig. Denk aan lange tafels vol vrienden en familie, en eindeloze exquise hapjes tot in de late uurtjes. Ben je meer van de brunches? Ook dan zit je hier goed! Voor meer informatie en een blik op de menukaart check je de website van NENI.

Duik in het leven van Taylor Swift

Vorige week is bij Uitgeverij Kosmos het boek Taylor Swift | De biografie verschenen, over het leven van Taylor Swift, de megaster uit Pennsylvania. Muziekjournalist Caroline Sullivan schildert een boeiend en compleet portret van haar ongelooflijke carrière – van de prille begindagen als lieflijk country-sterretje, tot haar huidige status als absolute popprinses.

Haar invloeden, haar medewerkers, de verhalen achter haar liedjes en haar spraakmakende relaties – je vindt het allemaal in dit boek. Samen met de prachtige foto’s uit haar carrière is dit een ideaal cadeauboek voor elke Swiftie. Taylor Swift | De Biografie is nu verkrijgbaar als paperback, ebook of luisterboek. Ideaal voor een lange reis, óf gewoon als lekker leesvoer onder de parasol.

Geniet na van het Pride-weekend bij W Amsterdam

De Canal Parade komende zaterdag is natuurlijk een van de hoogtepunten van Pride, maar als je daarna nog niet bent uitgefeest, kun je terecht bij de Pride Afterparty van W Amsterdam met Jean Paul Gaultier als partner. Samen transformeren ze de W Lounge tot een queer safe space, waar je kunt genieten van de artiesten van OUTHAUS London.

Dat wordt dus een avond vol entertainment en feestvreugde, waarbij je heerlijk jezelf kunt zijn en de liefde kunt vieren. Tickets voor de afterparty vind je hier.

Kijktips

Blijf je liever uit de zon? Ook dan hoef je je niet te vervelen! Op de streaming-diensten zijn namelijk volop fijne films en spannende series verschenen. We delen een kleine greep uit het aanbod!

Zo is op Netflix vandaag de Downton Abbey-film uit 2019 verschenen. Perfect om voor de zoveelste keer opnieuw met een fikse bak popcorn van te genieten! Daarnaast is de spannende serie Mad Men vanaf vandaag bij de streaming-gigant te zien.

Meer trek in een beetje actie? Bij HBO Max zijn eerder deze week Ocean's Eleven, Ocean's Twelve en Ocean's Thirteen verschenen. Ook kan Ocean's Eight, met een hoofdrol voor Sandra Bullock en een plot dat draait rond een groots glamour-gala, natuurlijk niet ontbreken.

Geniet ervan!

Beeld: NL Beeld

Lifestyle
  • Beeld: NL Beeld