Maakt het leven mooier

Met de 'Ultimate Amsterdam 750' experience waan je je in vorstelijke luxe

Privéchauffeur, VIP overnachting en onbeperkt dineren en bubbelen: voor €132.500 heb je een ervaring van ongekende grandeur.

Luxepoezen en connaisseurs van het goede leven opgelet: vanaf oktober biedt het Conservatorium Hotel in Amsterdam een wel heel bijzondere ervaring aan. Ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad, introduceren ze de exclusieve ‘Ultimate Amsterdam 750’ ervaring. Je moet er wel wat geld voor neerleggen, maar daar krijg je ook een heleboel luxe en comfort voor terug.

Ultimate Amsterdam 750

De ‘Ultimate Amsterdam 750’ experience is een unieke beleving die luxe verweeft met cultuur. Om deze ervaring te creëren, werkt het Conservatorium Hotel samen met toonaangevende namen uit de Nederlandse culturele wereld. Dit omvat samenwerkingen met onder anderen de wereldberoemde kunstfotograaf Bastiaan Woudt, het iconische Van Gogh Museum en de Nederlandse haute couture ontwerper Edwin Oudshoorn.

Wat je kunt verwachten? Het 'Ultimate Amsterdam 750' pakket biedt een verblijf van vijf nachten in de kenmerkende I Love Amsterdam Suite, compleet met een dakterras dat 360-graden uitzicht over de skyline van Amsterdam biedt. Op deze bijzondere locatie kun je genieten van een viooloptreden tijdens een private dinner door Taiko Cuisine. Daarnaast mag je je onbeperkt onderdompelen in de culinaire en ontspannende ervaringen die het hotel biedt bij Taiko Cuisine, Taiko Bar, BARBOUNIA en de Akasha Spa. En als dat nog niet genoeg was, heb je ook het hele verblijf beschikking over een privé-chauffeur.

De complete ervaring

Voor het 'Ultimate Amsterdam 750’ pakket zul je wel diep in de buidel moeten tasten: de ervaring is beschikbaar vanaf €132.500. Maar ja, daar krijg je dan ook een ongeëvenaarde ervaring van weelde en verfijning. De volgende zaken zijn inbegrepen:

  • Vijf nachten verblijf in Conservatorium Hotel's kenmerkende I Love Amsterdam Suite
  • Onbeperkt dineren en drinken bij het prestigieuze Taiko Cuisine, Taiko Bar and BARBOUNIA
  • Onbeperkte spabehandelingen bij Akasha Spa
  • Privé diner door Taiko, inclusief een viool optreden op het dakterras van de I Love Amsterdam Suite
  • Privéchauffeur tot uw beschikking gedurende het hele verblijf
  • Twee uur durende privé rondvaart door de Amsterdamse grachten
  • Privé helikoptertour van een uur over de stad
  • Privé rondleiding na sluitingstijd in het Van Gogh Museum, plus tickets voor het Rijksmuseum en het Amsterdam Museum
  • Persoonlijk portret geschoten door de wereldberoemde kunstfotograaf Bastiaan Woudt
  • Op maat gemaakt pak van ATTOLINI by Oger
  • Op maat gemaakte avondjurk van Edwin Oudshoorn Couture
  • Exclusieve winkelervaring na sluitingstijd bij Cartier
  • 'Key of Amsterdam' sleutelhanger van sterling zilver met uw initialen, door juwelier Bonebakker

Betaalbare variant

Mocht je nou geen klein fortuin over hebben, maar wel een vleugje van deze vorstelijke ervaring willen meemaken, dan is er goed nieuws. Het Conservatorium Hotel biedt namelijk ook een versie in het klein aan, de 'Amsterdam 750' ervaring tegen een prijs van €2.130.

Hierbij krijg je een verblijf van één nacht in een van de luxe kamers of suites van het hotel, inclusief ontbijt bij BARBOUNIA, een diner ervaring bij Taiko Cuisine en een ontspannende behandeling bij Akasha Spa. Bovendien krijg je tickets voor verschillende musea, een historische rondleiding door het hotel, én een privé-rondvaart door de grachten van Amsterdam. Als kers op de taart bevat ook dit pakket een exclusieve winkelervaring na sluitingstijd bij Cartier. Ook niet verkeerd, als je het ons vraagt.

De ‘Ultimate Amsterdam 750’ ervaring is beschikbaar vanaf €132.500 en kan geboekt worden via het reserveringsteam van het hotel voor verblijven vanaf oktober 2024 tot september 2025.