Maakt het leven mooier

[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een Molton Brown Sunlit Clementine & Vetiver Eau de Parfum à €130

Een luxe must-have voor elke parfumfan!

Een luie zomeravond, met noten van rokerige bourbon en een vleugje clementine...Kun je het je al inbeelden? Met Molton Browns Sunlit Clementine & Vetiver Eau de Parfum draag je zo'n zwoel zomers moment altijd met je mee. En Beau Monde mag één exemplaar van dit heerlijke parfum verloten onder haar lezers!

Molton Brown

Bij Beau Monde zijn we groot fan van de fijne geuren van het Britse luxemerk Molton Brown. Van aromatische douchegels en bath bombs tot parfums – deze geurige items zijn altijd erg gewild. Niet gek, want het label combineert decennialange ervaring en kennis met hoogwaardige ingrediënten en een luxe look and feel.

Sunlit Clementine & Vetiver

Dit voorjaar breidde het label hun collectie geuren uit met de Sunlit Clementine & Vetiver-producten. Deze heerlijke unisex geuren zijn fris, bloemig, en een tikje smokey, waarmee ze perfect zijn voor de meest zwoele zomeravonden.

De collectie bestaat uit een Eau de Parfum, een Eau de Toilette, een douchegel en een bodylotion, die ruiken naar frisse citrus en weelderige bourbon.

De Eau de Parfum, die wij mogen weggeven, combineert topnoten van clementine en mandarijn met een hartnoot van irissen en een basisnoot van zachte suède. Als signature noot is er gekozen voor een aardse bourbon-vetiverolie. Luxe en toch laid-back, zwoel en toch fris, rokerig en toch zoet – dit verrukkelijke parfum heeft het allemaal.

Parfumeur Julie Massé stelt: "Voor mij betekent clementine zonneschijn, het hele jaar door. Het is een instant impuls van optimistische energie en warmte!" En een beetje zonneschijn kunnen we natuurlijk het hele jaar door wel gebruiken!

Winnen

Heb jij nu ook wel oren naar zo'n heerlijke aanvulling op je parfumplankje? Dan hoef je slechts hieronder je gegevens in te vullen om kans te maken! Wij loten over en week de grote winnaar, die deze zomer heerlijk geurend de deur uit kan stappen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 16 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR Agency en Molton Brown zullen delen als je wint.