Maakt het leven mooier

De Weekendtips van Beau Monde

Van openluchtbioscoop tot glamoureuze capsulecollectie.

Young woman tourist fashion white dress with spritz cocktail in front of panoramic view of Rome cityscape from campidoglio terrace at sunset. Landmarks, domes of Rome, Italy.

Het weekend staat weer voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om weer de leukste hotspots, shoptips, en exquise hapjes voor je op een rij te zetten. Cheers to the weekend!

Shop de Marina Rinaldi en Zuhair Murad capsulecollectie

Fashionkenners weten dat je voor red carpet worthy glamour-japonnetjes bij Zuhair Murad al-tijd goed zit. En stijlvolle plus-size outfits met een tijdloos elegante flair? Die shop je natuurlijk bij Marina Rinaldi. De twee modehuizen hebben nu de handen ineengeslagen voor een prachtige capsulecollectie met de naam Radiant Maze.

Geïnspireerd door de aantrekkingskracht van kostbare edelstenen, bevat de collectie dertien stralende rode loper-looks in weelderig smaragd, gedurfd robijnrood, koninklijk amethist-paars en met de tijdloze elegantie van diamanten, tegen een achtergrond van gestroomlijnde zwarte verfijning. Denk sensualiteit, vrouwelijkheid, en ingetogen glamour in luxe stoffen met aandacht voor zelfs de kleinste details.

Vanaf volgende maand is deze prachtige collectie te shoppen in de winkels én online. Wij zetten in elk geval meteen een paar looks op onze wishlist...

Geniet van de verleidingen van The Siren

Bij Beau Monde zijn we niet vies van een beetje decadentie. More is more, nietwaar? Daar sluit de nieuwe culinaire hotspot The Siren, die afgelopen week de deuren opende aan de gloednieuwe boulevard van het Rokin, goed op aan.

The Siren laat gasten kennismaken met de uitbundige weelde, extravagantie en uitmuntende cuisine die het Mediterrane gebied rijk is. Een verleidelijk aanbod van gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland wordt geserveerd binnen een volstrekt uniek concept waar service, ambiance en kwaliteit voorop staan. Of je nu geniet van een ontspannen lunch met oesters en rauwe vis, of de hele nacht danst op de klanken van livemuziek en dj’s; niemand kan de lokroep van The Siren weerstaan. Hier reserveer je je tafeltje.

Proosten met CHANDON

Als er een moment is om het glas te heffen, dan is dat wel in het weekend. De Pulitzer Garden werd vorige maand omgetoverd tot de Spritz Garden by CHANDON. In deze betoverende oase, middenin het bruisende Amsterdam, kun je in alle rust genieten van een heerlijke CHANDON Garden Spritz.

Ook kun je er smakelijk eten. Pulitzer heeft speciaal voor deze samenwerking een aantal exclusieve food pairings samengesteld, die perfect aansluiten bij het smaakprofiel van CHANDON Garden Spritz. De Spritz Garden by CHANDON is vandaag en morgen nog geopend tussen 14.00 en 20.00 uur. Hier vind je meer informatie en kun je meteen een tafeltje reserveren.

Geniet van de mooiste films in de open lucht bij A'DAM LOOKOUT

Het observatiedek van de A'DAM LOOKOUT is een absolute toeristische trekpleister vanwege zijn panoramische uitzicht, maar het is dit weekend ook de place to be voor filmliefhebbers.

Dit weekend vindt op het dek namelijk een buitenbioscoop plaats. Vanavond kijk je er Monkey Man en morgen wordt The Gladiator vertoond op het hoge dak. En er zijn nog kaartjes verkrijgbaar. Hier boek je jouw tickets.

Kijktips

Blijf je liever binnen, op je eigen divan, met popcorn en rosé binnen handbereik? We got you!

Op Netflix stream je sinds deze week het eerste deel van het eerste seizoen van Love is Blind: UK. Ook kijk je er de actiefilms Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle.

Op Videoland kijk je sinds deze week het eerste seizoen van Love Triangle (Australië), het derde seizoen van De Roelvinkjes en de dramafilms A Family Man en One Night in Miami.

Op Prime Video kijk je het achtste seizoen van Alone, het eerste seizoen van Great Escapes with Morgan Freeman en het eerste seizoen van FBOY Island Australia.

Skyshowtime breidde het aanbod uit met heel wat Nederlandse komedies. Je kijkt er sinds kort Zwaar Verliefd!, Voor Elkaar Gemaakt, Verliefd op Ibiza, Tuintje in Mijn Hart, De Toscaanse bruiloft, Soof 2 en Singel 29.

Je hoeft je dit weekend dus niet te vervelen!

Headerbeeld: Adobe Stock

Entertainment
  • Beeld: NL Beeld