Maakt het leven mooier

5X Beau Monde en een schoonheidspakket van Vitakruid voor €30

Scoor een abonnement op Beau Monde én een Vitakruid schoonheidspakket, nu met maar liefst 72% korting!

Echte schoonheid komt van binnenuit, en dat weten ze bij Vitakruid heel goed. Het merk heeft dan ook maar liefst drie pareltjes van beautysupplementen die jouw natuurlijke schoonheid ondersteunen en zorgen voor een strakke huid, vollere haardos en stevige nagels. En het allermooiste? Als je nu een abonnement op Beau Monde neemt, krijg je een Vitakruid schoonheidspakket cadeau!

Dit kun je in het pakket verwachten:

SilSolutions®

De nummer één musthave voor haarverzorging. Deze drinkbare vorm van organisch silicium (een mineraal) wordt beter opgenomen dan andere siliciumvormen. Dit stofje speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van keratine, het hoofdbestanddeel van onze haren en zorgt voor prachtige, sterke en volumineuze lokken. Bovendien draagt de toegevoegde vitamine C bij aan de vorming van collageen, dat zorgt voor een zachte, gladde huid. Mooi meegenomen!

Collageen Solugel®

Dit is de perfecte keuze voor een mooie, stralende huid. Want hoewel ons lichaam zelf collageen aanmaakt, neemt dit proces wel af na je 25e verjaardag. Met helaas meer rimpels en fijne lijntjes als resultaat. Door collageen aan te vullen, wordt huidverjonging gestimuleerd. Maar dat niet alleen: het eiwit draagt bij aan de verzorging van de hoofdhuid en speelt een belangrijke rol in de aanmaak van haarfollikels. Hello, shiny lokken!

BeautyComplex®

Deze schoonheidsformule bestaat uit negen voedingsstoffen die de werking van de SilSolutions en Collageen Solugel versterken. BeautyComplex bevat onder andere keratine, hyaluronzuur, MSM en biotine die worden ondersteund door vitamine C, zink, selenium, koper en vitamine B3. Dit superteam van krachtige nutriënten werkt samen voor een mooie huid, glanzend haar en sterke nagels.

Gebruik maken van deze heerlijke deal? Bestel hem hier of bel 0251- 257924 (ma. t/m vrij. 9.00 - 17.00 uur)

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2024 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel €6,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.