Maakt het leven mooier

Nu in de winkels: de nieuwste Beau Monde met Igone de Jongh

Vanaf vandaag ligt-ie weer in de winkels: de allernieuwste editie van Beau Monde! Van onze stralende covergirl Igone de Jongh en interviews met verschillende BN'ers, tot de leukste glamournieuwtjes, shoptips en beauty-trends. Hiermee kom je de nazomer wel door!

Beau Monde cover met Igone de Jongh

De nazomer duurt nog lekker voort, en ook wij hebben de zomer nog in de bol! Vanaf vandaag ligt de nieuwe editie van Beau Monde in de winkel met op de cover de prachtige Igone de Jongh. Naast een uitgebreid interview met de beste ballerina van Nederland vind je weer volop glamournieuws, modereportages, must-haves, een prachtige shoot met Iris Rulkens en Leco van Zadelhoff, en interviews met Frans Bauer, Tanja Jess, Shirma Rouse, Miss Nederland Amber Rustenberg en zakenvrouw Steffy Roos du Maine.

Igone over leven, liefde, vriendschappen en dansen

Na een bewogen tijd zit de beste ballerina van Nederland weer goed in haar vel. Igone de Jongh gaat met een nieuwe danstour het theater in, denkt voorzichtig aan daten en koestert haar vriendschappen. We voelen haar aan de tand over de turbulente periode die ze achter de rug heeft, haar bijzondere band met Katja Schuurman, en het leven als single.

Bovendien schoten we in het Amsterdamse Huize Frankendael een reeks sprookjesachtige kiekjes van de ballerina – dat wil je niet missen!

Igone straalt je tegemoet vanaf onze cover! De nieuwe Beau Monde ligt nú in de schappen en is te bestellen via Tijdschrift.land

Interviews

Daarnaast gaan we met Miss Nederland Amber Rustenberg, Tanja Jess en Shirma Rouse in gesprek over hun roots. Zo deelt Amber dat zij rond haar zeventiende besefte dat zij tussen twee culturen zweeft, blikt Tanja terug op haar verhuizing naar Nederland als klein Duits meisje, en haalt Shirma herinneringen op aan koken tegen de heimwee. "Ongeacht wat ik doe of waar ik ben, ik draag mijn stevige roots altijd bij me", aldus la Rouse.

Ook gaan we in gesprek met de immer vrolijke Frans Bauer. Onderweg naar zijn opa en oma in Delft keek Frans  als klein jongetje vanuit de auto reikhalzend naar Ahoy. Hij zag zichzelf al staan zingen op het podium. Dit jaar geeft hij er – na dertien jaar afwezigheid – voor de 52e keer acte de présence. Van jongensdromen tot levensmotto, en van grootste liefde ("Mijn kinderen en natuurlijk Mariska") tot guilty pleasures ("Wéér een gitaar?") – Frans praat ons helemaal bij.

Leco's looks

Van hilarische typetjes en imitaties op social media naar de stoel van Leco van Zadelhoff: in de nieuwe editie is Iris Rulkens het canvas voor vier prachtige looks. Van casual glow tot tijdloze elegantie en feestelijke glamour – laat je inspireren door de tips van Leco en stylist Perla van Munster!

In de nieuwste Beau Monde laten Leco en Iris vier stijlvolle looks zien.

Royalty

Zoals gewoonlijk duiken we ook weer volop in de wondere wereld van de royals. Volgende week viert prins Harry namelijk alweer zijn veertigste verjaardag. Zou hij tevreden terugkijken op zijn leven tot nu toe?

Daarnaast nemen we een duik in de imposante juwelenkist van het Japanse hof, waar imposante diademen met eindeloze diamanten in de kast liggen te wachten tot één van de weinige dames aan het keizerlijk hof ze weer eens draagt.

En verder...

Natuurlijk lees je in de nieuwe Beau Monde ook weer de column van onze Ella Vermeulen - dit keer over spierballenprinses Kalina, spreken we selfmade zakenvrouw Steffy Roos du Maine over haar zakelijk succes, laten we ons inspireren door Michael Kors en de mooiste baroque and roll modetrends en nemen we je mee naar het geweldige Las Vegas.

Kortom: genoeg glamour om de nazomer mee te vieren. Geniet ervan!

Lifestyle
  • De cover van Beau Monde 9 2024.