Glamour met een knipoog

De trends op het gebied van portemonnees

Portemonnees zijn meer dan alleen een plek voor je geld en pasjes. Voor veel vrouwen zijn ze namelijk een onderdeel van hun outfit. Zeker wanneer het gaat om bijvoorbeeld een clutch, wat meer een combinatie is tussen een tas en een portemonnee.

portemonnee

Omdat we heel goed snappen dat het maken van een keuze best lastig kan zijn, hebben wij een aantal tips voor je. Hoe fijn is het dat je straks een mooie nieuwe leren portemonnee van Travelbags koopt, die niet alleen functioneel is, maar ook past bij bijvoorbeeld de kleur van je tas of je outfit? Hoewel we toch steeds meer digitaal doen en je zal denken dat een portemonnee overbodig is, is dit dus absoluut niet het geval. Wil jij weten wat de laatste trends zijn? Lees dan snel verder!

Duurzaamheid staat centraal

We worden ons steeds bewuster van onze impact op de wereld, en dat zie je ook terug in de producten die we kiezen. Neem nou portemonnees. Steeds meer mensen kiezen voor portemonnees gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled leer of biologisch katoen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het geeft ook een heel persoonlijk tintje aan je outfit. Portemonees zijn er dus in echt alle soorten en maten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het leuke aan een portemonnee, is dat je er echt alle kanten mee op kunt. Anders dan bij kleding of schoenen, is deze natuurlijk lang niet altijd zichtbaar. Je kunt dus prima een portemonnee bij je hebben die niet helemaal past bij je outfit, wat dan doe je hem toch gewoon in je tas?

Slimme technologie in portemonnees

We leven in een tijdperk waarin alles steeds slimmer wordt, en onze portemonnees zijn daarop geen uitzondering. Ik was altijd zo bang dat iemand mijn pasjes zou uitlenen als ik mijn portemonnee in een volle tas stopte. Sinds ik een portemonnee met RFID-bescherming heb, voel ik me een stuk veiliger. En die geïntegreerde powerbank? Dat is echt een game-changer voor onderweg! Wist je dat je er zelfs portemonnees zijn met een ingebouwde tracker, zodat je nooit meer je portemonnee kwijtraakt? Het is echt bizar hoe ver die technologie al is gekomen. Met een slimme portemonnee heb je alles bij de hand: je geld, je pasjes en zelfs een opgeladen telefoon. Wat wil je nog meer?

Kleur en patronen

Ben jij toe aan een dosis kleur bij je outfits? Dan is een nieuwe portemonnee misschien wel wat je zoekt! Op het moment zijn pasteltinten helemaal hot, maar ook metallic accenten en opvallende dierenprints zijn niet te missen. Ik word helemaal blij van die nieuwe pastelkleurige portemonnees! Ze zijn zo vrolijk en perfect voor de lente. En die dierenprints? Dat is echt iets voor de durfallen onder ons. Met zo'n portemonnee trek je gegarandeerd alle aandacht naar je toe. Of je nu meer van de subtiele pasteltinten of juist van opvallende prints houdt, met een statement portemonnee maak je niet alleen je outfit af, maar je straalt ook je persoonlijkheid uit.