Glamour met een knipoog

Beautybuzz: deze nieuwste beauty producten wil je proberen!

Beauty-liefhebbers opgelet: Beau Monde selecteert de nieuwste uitblinkers voor dit najaar! Van parfum en 'wonder' drops tot ontharingsserums - het liefst voegen we ze natuurlijk allemaal toe aan onze beauty stash...

Beauty producten

Er is zo veel moois in de wereld van beauty. Serums, crèmes, parels, sprays en andere wondermiddelen. De nieuwste producten voor dit najaar wil je absoluut even zien. Shop hieronder de leukste, nieuwe skincare- en beauty producten voor een stralende huid!

Patch perfect

Beautyqueen Charlotte Tilbury lanceert nieuwe eyepatches - hier kundig gedemonstreerd door supermodel Jourdan Dunn - die wallen, lijntjes en rimpels in 10 minuten minder zichtbaar maken. Tip van Charlotte: bewaar ze in de vriezer voor een direct depuff effect.

Charlotte’s Hollywood Skin Secrets Immediate Eye Revival Patches, €65 Charlotte Tilbury

Bron: Charlotte Tilbury

In de lift

Het anti-aging-assortiment van Caudalie heeft er drie nieuwe producten bij. Een liftende oogcrème, een navulbaar exemplaar van het serum en een meer vloeibare versie van de kasjmiercrème. Die laatste bevat ook fijne parelmoerdeeltjes voor een soft-focus-effect.

Resveratrol-Lift Lightweight Firming Cashmere Cream, €42,20 Caudalie

Pucci, please

Guerlain werkt dit najaar samen met het flamboyante modehuis Pucci. Een aantal bestsellers krijgt een Pucci-jasje met de kenmerkende Marmo-print van het Italiaanse merk.Verkrijgbaar in limited edition oplage, dus je moet er als de kippen bij zijn.

Météorites Marmo Swirl, €80 Guerlain x Pucci

Bron: Guerlain

Liefdeselixer

De laatste geurcreatie van Elie Saab is een boeket van rode rozen, witte neroli en jasmijn. Gooi daar een vleugje kersen en patchouli bij, en je hebt een verleidelijk,
vrouwelijk en warm parfum.

Elixir Love Eau de Parfum, 100 ml, €138 Elie Saab

Bron: Douglas, Elie Saab

Kruidenmix

Malin + Goetz’ nieuwe room fragrance maskeert niet alleen ongewenste geurtjes in huis, maar vangt ze en neutraliseert ze ook. Het aroma is een mix van tomaat, basilicum, munt en groene peper.

Tomato Home Spray, 147 ml, €52 Malin + Goetz

Maximaal effect

Geen tijd voor ingewikkelde skincare? Met dit elixer op basis van amandelzuur heb je binnen no-time een gladde, frisse en stralende huid! De milde peeling geeft minimale irritatiekans, maar wel maximale effectiviteit en huidverbetering. Het product ‘peelt’, hydrateert en verstevigt. En dit alles razendsnel!

Primum Elixer, 30 ml, €69 hannah

Bron: Hannah

Alvast voor de feestdagen

Een haardroger en föhnborstel in één, waarmee je zonder gedoe glans én volume creëert. Doordat de borstel in twee richtingen roteert kun je er - letterlijk - alle kanten mee op. De coating met keratine en amandelolie houdt je haar sterk, gezond en pluisvrij.

Keratin Protect föhnborstel, €59 Remington

Press reset

Hét hoofdingrediënt in alle zeven producten van Nederlands skincaremerk EAVE is Bioquantine, een stofje dat huidcellen als het ware kan herprogrammeren om zich jonger te gedragen. Klinkt veelbelovend, niet?

I Am a Miracle BQ Beauty Drops, €319,95 EAVE

Lip pop

Clinique’s nieuwe lipstick bevat een ingebouwde primer waardoor ’ie acht uur blijft zitten. De formule is smudge proof en - in Clinique-stijl - helemaal vrij van parfums en andere allergenen.

Pop Longwear Lipstick Matte ‘Ruby’, €29 Clinique

Bron: Clinique

EHBO

Eerste Hulp Bij Ontharen! Na harsen of scheren kun je last krijgen van ingegroeide haartjes of rode bultjes. Dan is dit serum van Kiehl’s speciaal voor de intieme zones de oplossing. Gaat eigenwijze haartjes tegen en versterkt je huidbarrière.

Ingrown Hair & Tone-Corrector Intimate Drops, €49 Kiehl’s

Nu de herfst zijn intrede doet, is het tijd om je skincare routine te vernieuwen. Of je nu graag nieuwe producten probeert of omdat je huid het nodig heeft - met deze nieuwe beauty-toppers kom jij het najaar door met een gezonde, stralende huid!

Beauty
  • Beau Monde
  • Adobe Stock